To je to što me zanima!

Šalinović: 'Spremna sam boriti se s depresijom, pobijedit ćemo'

Kristina u Milanu radi kao koloristica, a na društvenim mrežama često dijeli motivirajuće poruke kako bi ohrabrila one koji se teško nose s mjerama koje su na snazi zbog pandemije
Vidi originalni članak

Bivša hrvatska manekenka Kristina Šalinović (30) živi i radi u Milanu. Tamo je bila u karanteni za vrijeme prvog vala pandemije korona virusa. Svojedobno se požalila kako će vjerojatno izgubiti posao zbog krize, ali je napomenula da neće odustati od sebe iako joj je bilo teško.

Tada je bila u depresiji, a sada je na društvenim mrežama napisala kako se psihički priprema ukoliko ponovno dođe do lockdowna, s obzirom da se broj zaraženih korona virusom povećava.

- Prvi lockdown me nokautirao, ali u ovom ću ja pobijediti. Spremna sam se boriti s depresijom i anksioznošću s većim osmijehom i punijim srcem. Pobijedit ćemo i ovu bitku - poručila je Kristina. 

Kristina u Milanu radi kao koloristica, a na društvenim mrežama često dijeli motivirajuće poruke kako bi ohrabrila one koji se teško nose s mjerama koje su na snazi zbog pandemije.

HRVATSKI BIVŠI TOP MODEL Šalinović iz Milana: Kao da je apokalipsa. Pale sam na svijetu

- Hvala dragom Bogu imam krov nad glavom, kruh na stolu, odjeću u ormaru, obuću na podu, kreativne ruke i um. Bitno je ne odustati. Od sebe. Od posla. I dobre volje - poručila je svojedobno. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • StjepanValjak 19.11.2020.

    dok je Prozaca nema depresije svaki je dan sunce u Kaliforniji

  • ludakvanca 18.11.2020.

    sve izmisljene bolesti

  • 18.11.2020.

    Nije lako biti mlad i na tržištu rada. Pandemije, potres, lock down na sve je ostavilo posljedice.Svatko se bori na svoj način

Komentiraj...
Vidi sve komentare