To je to što me zanima!

Sammir: Evo me, malo se na Hvaru odmaram s rođakom...

MUŠKA ZABAVA Za razliku od prijašnjih godina kada je ljetovao sa zaručnicom i sinom, Sammir se sada odmara u društvu prijatelja. Brazilka ga je nedavno ostavila
Vidi originalni članak

Sammir koji je nedavno ozlijedio koljeno i još ne smije trenirati, iskoristio je priliku i s prijateljima otišao na odmor na Hvar. Ondje će ostati nekoliko dana, a na društvenim mrežama se pohvalio kako po cijele dane jede jagode i pije šampanjac.


- Evo me, malo odmaram sa svojim rođakom na Hvaru. Moja fizioterpija se nastavlja na plaži - napisao je Sammir (26) na Instagramu uz fotografiju na kojoj se ‘sklupčao’ kraj nepoznatog mladića. Nogometaš Dinama je na otoku s dvojicom prijatelja i rođakom unajmio luksuznu vilu kako bi imali potpunu privatnost.

I dok se prijašnjih godina odmarao u društvu zaručnice, Brazilke Yasmin (26) i njihova sina Noaha (2), nogometaš se ovaj put odlučio opustiti samo s dečkima. 
Ona ga je prije nekoliko mjeseci ostavila i odmah našla drugoga jer više nije mogla podnijeti njegova stalna tulumarenja s curama.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • pumpi 27.07.2013.

    Saaamir je bistar ko i napoj za moju Bijelu (čitaj krmača)...a neki dan bio na bazenima u TIM Selna i kiselio guzicu.. ulaz platio preko veze pet kuna :)))

  • 11.07.2013.

    nije ni ćudo kaj ga je žena ostavila kad je kreten i pijandura

  • pumpi 11.07.2013.

    buhehehehhe, ja prvo pomislio to Saaaamirov dečko :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare