To je to što me zanima!

Samo ležerno: Jacques na radio došao u ogrtaču i papučama...

Pjevač je gostovao na Narodnom radiju, a ovoga je puta odabrao zanimljivo modnu kombinaciju. Ni više ni manje, stigao je u šlafroku i papučama, a ekipu s radija počastio je kremšnitama
Vidi originalni članak

Pjevač Jacques Houdek (39) na Narodnom radiju predstavio je novi singl 'Srce pamti zauvijek'. Na društvenim mrežama objavio je nekoliko fotografija, a obožavatelje je pitao kako im se novi singl sviđa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ekipu s radija počastio je kremšnitama, a 'okinuli' su i fotografiju. Jacques inače voli ležerniji stil, no za ovu priliku odabrao je posebnu modnu kombinaciju. Ni više ni manje, stigao je u ogrtaču i papučama. 

- Kako drugačije doći u Jutarnji klub na Narodnom radiju, nego glavom i bradom, u šlafroku i s friškim samoborskim kremšnitama? - napisao je Jacques u opis fotografije na Instagramu.

Pjevač se nerijetko voli našaliti, a naročito na svoj račun. Nedavno je na Facebooku podijelio razbijenu fotografiju vage pa napisao:  'Kunem se, prišao sam joj samo glavom i bradom'. Nakon objave uslijedila je lavina komentara. 

JACQUES HOUDEK: 'Ja sam super s 50 ili 70 kila manje. Pretilost je vrsta bolesti'

Šale i dosjetke uglavnom 'baca' na račun svoje kilaže. U nedavnom razgovoru za IN Magazin Houdek je problem s pretilošću usporedio s ovisnošću o drogama, s kojom se boriš cijeli život i ona nikad ne prestaje. 

Već na početku karijere je, govori glazbenik, doživio mobing zbog svoje kilaže. Kaže kako neki kolege glazbenici nisu željeli da potpiše prvi ugovor s izdavačkom kućom upravo zbog toga. Tad ga je podržao Đorđe Novković, koji je rekao da je i s kilogramima poseban i drukčiji od drugih. 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • battaglin 01.10.2020.

    težak,obuci zavjese

  • ain stein 01.10.2020.

    Pa imajte obzira, takvi brojevi odjece ne postoje.....

  • nomistakes 01.10.2020.

    moram reći da mi je Žale sve više oke lik

Komentiraj...
Vidi sve komentare