To je to što me zanima!

All Inclusive event, na kojeg dolaze mladi iz cijele Hrvatske

All Inclusive event, na kojeg dolaze mladi iz cijele Hrvatske, održat će se u subotu 8.7 od 15:00 pa sve do ponoći. Ludi provod, hrpa dj-eva i all inclusive pića uključena su u ulaznicu
Vidi originalni članak

Za ljeto 2017 godine najavljene su velike dnevne vrućine i 50 noći, kod kojih temperatura neće ići ispod 27 Celzijevih stupnjeva. Ovim putem Fantasy Land najavljuje  #vrućeljeto, ali i hlađenje na bazenima 8.7.2017. te za svoje posjetitelje nudi privlačne novosti.

Prvi put ove godine, uvedena je tema partyja i svi, koji to žele, mogu postati indijanke/ci na jedan dan. Bodypainting, farbanje lica i tijela šarenim bojama, te indijanski detalji, omogućiti će ujedinjene svih gostiju, #weAREallONE i stvaranje zajedničkih „good vibes“. Grad Samobor postaje grad dobrih vibracija te će 8.7. disati punim plućima za cijelu Hrvatsku i regiju.

 

VUGRINŠČAK je uz Anindol najznačajnije gradsko šetalište i nadohvat je staroj jezgri Samobora.

Okruženi stoljetnom šumom, bazeni su smješteni u podnožju Starog Grada (izgrađen 1270g.) gdje su se u davna vremena odvijale najznačajnije bitke koje su krojile samoborsku povijest. Idealno mjesto za party, samo 5 min pješice od glavnog Samoborskog trga i 20 min vožnje od Zagreba.

LJETO POČINJE U SAMOBORU | ALL INCLUSIVE DRINKS

Chillajte uz bazen s pićem u ruci, noseći „Fantasy Land ALL INCLUSIVE“  narukvicu koja vam omogućava „NEOGRANIČENI“ izbor pića, slušajući najbolje DJ-e, RNB i HOUSE glazbe.

 

Zbog kapaciteta našeg eventa, u ponudi imamo 500 ulaznica „ALL INCLUSIVE DRINKS“, za one najbrže i najsretnije, gdje naši posjetitelji ne moraju brinuti ni o čemu, osim dobro se zabaviti.

ENTRIO ONLINE: http://bit.ly/2qYNKEK

ENTRIO OUTLETS: https://www.entrio.hr/outlets

EVENT NA FACEBOOKU: http://bit.ly/2r9MApX A od srijede 5.7 do subote 8.7 možete uživati i u ostalim sadržajima najvećeg open air festivala u Samoboru ovog ljeta. Atraktivni sportsko-zabavni-glazbeni programi počinju u srijedu 5. srpnja u 17 sati prvom mobilnom go-kart stazom na svijetu - 360K mobile track, Karting Arena. 

Ulaz na festival je besplatan, dok će se vožnje napaćivati po povoljnim cijenama. Oni koji ne stignu u srijedu, karting će moći isprobati i u četvrtak i petak, a osim u ludoj vožnji, posjetitelji će uživati i u filmskim projekcijama na otvorenom.Subota će biti za pamćenje. 

 

Program počinje već u devet sati ujutro  kada će se na Vugrinščaku održavati i turniri u nogometu, badmintonu, odbojci na pijesku, kao i finalna karting utrka s vrijednim nagradama, te brojni drugi zabavni i sportski sadržaji.

Vožnjom kartinga možete se kvalificirati među 24 najbolja vozača koji će u subotu u finalnoj utrci imati priliku osvojiti vrijedne nagrade partnera festivala. 

U 17 sati na pozornicu će se popeti zagrebački rock bend Markiz. Neće biti uskraćeni ni ljubitelji funka i jazza, jer u Samobor stiže hrvatska glazbena atrakcija The BoneBomb bend, a publiku će  razveseliti istinski propovjednici rock 'n' rolla The Second Hand Band te Lula Mira, bules/rock/southern rock bend, koji uvijek širi dobru vibru.
  
A nakon ludog "pool partija" slijedi after party u Centru za mlade, koji nosi naziv “Bunker”, a nalazi se na području nekadašnje vojarne Tabore. Ulaz je besplatan, a after traje od ponoći do četiri ujutro.

Ljeto počinje u Samoboru!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • geomax 17.06.2017.

    "All inclusive drinks Samobor open air festival vrući pool party", kako im je samo pobjeglo ovo "vrući", a da nisu ubacili hot

  • _Varešak_ 17.06.2017.

    Još jedna razvrata i "morala".

Komentiraj...
Vidi sve komentare