To je to što me zanima!

Sandi uoči velikog finala Plesa sa zvijezdama: 'Krv, znoj i suze su se isplatile. Idemo razvaliti!'

Večeras će se u finalnoj epizodi za titulu najboljeg boriti četiri para, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme te Jelena Perić i Marko Mrkić. Nastupit će i žiri
Vidi originalni članak

Zadnji trening je odrađen, a sada iščekujemo finale u kojem će svi parovi pokazati najbolje od sebe. Ne mogu vjerovati da je sve ovako brzo prošlo, najbolji pokazatelj je Cindy Šoštarić koja je već u šestom mjesecu trudnoće. Započeo je TikToker Sandi Pego (34) na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo nije zadnji caption na temu Plesa sa zvijezdama, ali je definitivno zadnji trening na ovom podiju. Krv, znoj i suze su se isplatile, a sad idemo razvaliti to finale u našem stilu - napisao je Sandi uoči današnjeg finala.

Zahvalio se svojoj mentorici Heleni Janjušević (31) pa se osvrnuo na cjelokupan dojam.

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA SANDIJEM PEGOM: 

- Hvala ti na svemu, teško je riječima objasniti ovu pustolovinu, ali ono što smo sve prošli je jedno predivno iskustvo i uspomena koja traje vječno - dodao je uz zajedničku fotografiju koja je nastala tijekom jednog nastupa.

U NEDJELJU SPEKTAKL Paula i Filip iz 'Plesa': Probu za finale odradili smo na svadbi

Večeras će se u finalnoj epizodi za titulu najboljeg boriti četiri para - Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula JeričevićPedro Soltz i Valentina Walme te Jelena Perić i Marko Mrkić. Zaplesat će i članovi žirija: Franka Batelić, Larisa Lipovac, Igor Barberić Marko Ciboci.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Trinaest plesnih tjedana je proletjelo u trenu. Šarena, nasmijana, intenzivna i plesno izazovna sezona je uskoro iza nas. Ponosna sam na sve kandidate što su uspjeli održati emotivnu i fizičku koncentraciju, predanost i fokus i očekujem da u zadnjem tjednu daju gas do daske i da nas u nedjelju sve ostave bez teksta. I ja sam nakon 12 godina ponovno u plesnim cipelama, jer mi kao žiri spremamo jedno plesno iznenađenje. Jako se veselim - rekla je Franka ranije.

Parovi će posljednji put dati sve od sebe na plesnom podiju, a tko će odnijeti titulu najboljeg, preostaje nam za vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Slajzerizer 29.05.2022.

    Ne znam kome je ovo zanimljivo

  • SurovaIstina 29.05.2022.

    Rat u Ukrajini je gk šta je ovaj preživio #izdržinebitnaosobo

  • 29.05.2022.

    Koji je sad to😵‍💫

Komentiraj...
Vidi sve komentare