To je to što me zanima!

Sanja Jovanović: Ova rana nikad neće moći zacijeliti

RAK JE IPAK POBIJEDIO: Poznata plivačica Sanja Jovanović i njene tri sestre neutješne su zbog smrti majke koja se četiri godine borila s rakom
Vidi originalni članak

Učila nas je da se nikad ne predajemo. I dok je bilo loše, učila nas je dobrom. Bila je takav optimist da je i bolesna svima bila rame za plakanje. Tako sam ponosna na nju. Ne mogu vjerovati da je zaista nema. Tu ranu mi ništa i nikad neće zacijeliti, tiho je rekla Sanja Jovanović (23). Naša najbolja plivačica i tri sestre, Petkana (30), Biljana (27) i bivša stanarka BB kuće Tanja, 30. ožujka ostale su bez majke Marije, koju su u dubrovačkoj bolnici prozvali i “majka hrabrost”.
- Borila se s rakom gotovo četiri godine i vjerovali smo da će dočekati 53. rođendan 15. svibnja. Doživjela sam šok kad su mi u bolnici rekli da je umrla. Ležala sam cijelu noć kraje nje i grlila je. Strašno ju je boljelo - kazala je Tanja. Sa sestrom Sanjom provest će neko vrijeme u Rijeci.
- Kod kuće ne mogu spavati - rekla je bivša BB-ovka jedva suzdržavajući suze. Sanja kreće na pripreme za Europsko prvenstvo. Posljednja je tri mjeseca zbog majčinog stanja manje trenirala.
- Plivat ću još bolje, znam da će mi mama odozgo davati snagu za borbu. Uvijek mi je govorila: ‘Ti si jaka, uspjet ćeš u svemu što zaželiš' - kaže Sanja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • superpolicajac 08.04.2010.

    znam kako vam je i sam sam ostao bez roditelja. držte se cure život ide dalje. lijepe uspomene na mamu su ono što će vas voditi naprijed. moja sućut.

  • MiHe1990 08.04.2010.

    Moja sućut!

  • piria 08.04.2010.

    Drage djevojke iskrena sućut i budite hrabre. Bol za roditeljom je velika i nikakvo vrijeme je neće izliječiti. Govorim iz vlastitog iskustva, jer sam dijete rastavljenih roditelja, te sam od 1981. godine živjela sama s ocem, koji mi je bio sve, otac i majka, naučio me kuhati, peći kolače, peglati, pospremati, ama baš sve. Kada je otišao tiho prije 3 godine bol i tuga je bila prevelika, kao i danas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare