To je to što me zanima!

Finkinje uz Sannu Marin: Dijele svoje uvrnute snimke s tuluma

Solidarnost sa Sannom. Događa se svima nama. Evo jedan tajni, glupi, pijani video mene i mojih prijatelja!! Ja sam ga pustila u javnost, napisala je jedna korisnica Twittera
Vidi originalni članak

Stotine Finkinja objavile su na društvenim mrežama snimke sebe kako plešu i zabavljaju se u znak podrške premijerki Sanni Marin (36). Ona se, podsjećamo, našla na udaru kritika zbog videosnimki na kojima pleše i pjeva na jednom tulumu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Solidarnost sa Sannom. Događa se svima nama. Evo jedan tajni, glupi, pijani video mene i mojih prijatelja!! Ja sam ga pustila u javnost - napisala je jedna korisnica Twittera.

- U znak solidarnosti sa Sannom. Ovdje sam repala za gram. Htjela sam pokazati jednu na kojoj pokušavam twerkati, ali vi ne zaslužujete to vidjeti - dodala je druga.

- U znak solidarnosti sa Sannom, sada ću objaviti snimku na kojoj padam na plesni podij tijekom djevojačke zabave prošlog mjeseca - napisala je treća. Slične videozapise dijelili su i drugi, kako bi pokazali da se svima događaju slične situacije.

Sanna Marin našla se u centru skandala zbog snimke na kojoj se zabavlja u društvu, a na kojoj su vidljive i čaše s alkoholom. Na videu je bilo spominjanja i termina 'banda od brašna', a odnosi se na konzumaciju kokaina. Finska oporba i pojedini članovi parlamenta zatražili su od nje upravo zbog toga da se testira na droge, što je i učinila. 

NAKON SNIMKI IZ NOĆNOG PROVODA Finska premijerka se testirala na droge, rezultati idući tjedan

Skandal se nastavio kad se pojavila nova snimka finske premijerke kako pleše s pjevačem Olavijem Uusivirtom.

- Danas se u Finskoj pojavio novi video 'party-skandala' premijerke Sanne Marin. Marin, koja je u braku i koja je u toj ljubavnoj vezi 18 godina, viđena je u brojnim upitnim situacijama - piše u opisu snimke. Na snimci premijerka pleše na pjesmu I Gotta Feeling Black Eyed Peasa, a tviteraši komentiraju kako joj Uusivirta u jednom trenutku ljubi vrat.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • FakeNewsCroatia 21.08.2022.

    Premlado, neiživljeno, neozbiljno, nezrelo, neodgovorno. Putin im kuca na vrata, ruski borbeni zrakoplovi im ulijeću u zračni prostor, a ona se zahebava. Sapienti sat.

  • urtikarija. 21.08.2022.

    Opet tupavi virtue signaling. Ne kuže u čemu je stvar. Uopće nije problem u tulumu, plesu, pjevanju. Da je obična građanka nikom ništa. Ali nije, već je premijerka. I to je 24/7. Državnici, muško žensko svejedno, ipak sebi ne mogu dopustiti neke stvari. To ide u paketu s funkcijom. Državnici su podložni pritiscima, ucjenama, pa sve do atentata. Da ne govorimo o aktualnoj situaciji gdje su Finska i Rusija na rubu rata, a Rusi ne prezaju ni od čega. Samo primjera radi zašto bi trebala biti odgovornija u svom ponašanju. Ovo je neodgovorno ponašanje za nekoga tko obnaša dužnost državnika.

  • 21.08.2022.

    Kakve veze imaju Hrvati sa premijerkom Finske? Bolje neka pogledaju šta rade i kako se ponašaju hr političari, ministri, zastupnici, načelnici………

Komentiraj...
Vidi sve komentare