To je to što me zanima!

Sara i Marino nisu se vidjeli tri mjeseca, no ljubav i dalje cvate

Sitarić za sebe kaže da je osoba koja cijenu svoju privatnost. Osvrnula se i na protekla dva mjeseca kada je trajala izolacija za vrijeme pandemije korona virusa. No, njoj nije bio veliki problem proći kroz to razdoblje
Vidi originalni članak

Slavonka Sara Sitarić (18) sudjelovala je u četvrtoj sezoni reality showa 'Život na vagi' gdje je pronašla svoju ljubav. Ona i Marin Marušić (26), također kandidat showa, danas su u romantičnoj vezi. Prošlo je gotovo godinu dana od snimanja, a za RTL je priznala kako ju ljudi i danas zaustavljaju na cesti kako bi je pitali što ih najviše zanima, a najčešće je pitanje je li još uvijek s Marinom.

- Na to mi se pitanje digne kosa - rekla je Sara. No, tvrdi kako se nije puno stvari promijenilo u njezinom životu nakon sudjelovanja u showu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prolazila sam kroz vrlo težak period prilagodbe na ovaj 'vanjski' život - priznala je Sitarić i dodala kako joj je zapravo neobično što je svi prepoznaju i zaustavljaju na ulici. 

Za sebe je, kaže, osoba koja cijenu svoju privatnost. Osvrnula se i na protekla dva mjeseca kada je trajala izolacija za vrijeme pandemije korona virusa. No, njoj nije bio veliki problem proći kroz to razdoblje.

- Moj je život za vrijeme korone bio jako dobar. Kako živim na selu, odmah pokraj polja i šume, šetala sam često sa psom i radila dosta vježbi snage s elastičnim gumama u dvorištu - ispričala je. 

PLANIRA SE OBOJITI Sara iz 'Života na vagi' postala ljubičasta, a fotkao ju je dečko

No, pandemija ju je ipak spriječila da se viđa s Marinom.

- Baš sam se ovaj tjedan vratila iz Zadra, išla sam ga iznenaditi na par dana... Iznenađenje je propalo jer su me fotografirali na odmorištu pred Zadrom i poslali Marinu. Poludjela sam - našalila se Sara.

Sitarić zasad ne razmišlja o preseljenju u Zadar, jer se zbog fakulteta ima ambiciju preseliti negdje drugdje pa ona i Marino i dalje održavaju vezu na daljinu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 29.05.2020.

    Dobro da ste nas obavijestili. Kada ćete staviti moj članak da obavijestite ljude da sutra idem na plažu i sunčam se cijeli dan. To je isto zanimljivo kao i ovo 🥴

  • Dagi 66 29.05.2020.

    Zato i cvate dok su razdvojeni ;)

  • ludataranta 28.05.2020.

    Piso kuci propalo. Ona na fakulete ide u najboljim godinam, a on vec za zenidbu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare