Show

Komentari 8

Sara iz 'Života na vagi' postala ljubičasta, a fotkao ju je dečko

Sara iz 'Života na vagi' postala ljubičasta, a fotkao ju je dečko

Čak joj je i voditeljica Marijana Batinić komentirala da joj je ta boja 'zakon', a Marijana Džolić Maca, s kojom je Sara bila u vili showa 'Život na vagi', komplementirala ju je u 'svom stilu'

Kandidatkinja četvrte sezone showa 'Život na vagi' Sara Sitarić (18) iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju s ljubičastom bojom kose, ali ipak se u stvarnosti nije usudila na tu promjenu. Fotografirao ju je, kako je otkrila, njezin dečko Marin Marušić (26). 

- Ne, nisam obojila kosu, ali mi se toliko sviđa da bi mogla pasti neka zanimljiva boja. Još nije bilo onoga 'nova godina - nova ja' - napisala je Sara na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Čak joj je i voditeljica Marijana Batinić (38) komentirala da joj je ta boja 'zakon', a Marijana Džolić Maca (43), s kojom je Sara bila u vili showa 'Život na vagi', komplementirala ju je u 'svom stilu'.

- Ma da go*no na sebe staviš, bila bi lijepa - rekla je Maca, a Sara se nasmijala na njezin komentar. 

Mnogi pratitelji ohrabrivali su Saru da se ipak oboja u ljubičastu jer svakom promjena dobro dođe. 

- Super bi ti stajala - pisali su joj.

Osim što je izgubila kilograme, Sara je u 'Životu na vagi' upoznala svog sadašnjeg dečka Marina. Kad su ga na vaganju upitali što ima novo na ljubavnom polju, on se suzdržavao od odgovora, ali je kasnije ipak priznao da se između njega i Sare nešto događa. Nakon završetka showa njihova ljubav i dalje cvate iako je održavaju na daljinu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci