To je to što me zanima!

Sara Jo o plasmanu na Beoviziji: Pokušavam sabrati dojmove. Propustila sam priliku, žao mi je

Imala sam osjećaj kao da sve na čemu sam radila se sada svelo na te tri minute nastupa. Samim tim su pripreme bile pravi rollercoaster, napisala je u Instagram objavi pjevačica
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Sara Jo (28) bila je jedna od favoritkinja za pobjedu na 'Beoviziji', izboru za pjesmu Eurovizije u Srbiji. Atraktivna Sara, koja je nedavno snimila pjesmu i s našom Frankom Batelić (29), predstavila se s pjesmom 'Muškarčina' i završila na drugom mjestu, odmah iza pobjednice Konstrakte. Kako se osjeća nakon gubitka željene titule pjevačica je, dva dana nakon natjecanja, otkrila u objavi na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- Već dva dana pokušavam sabrati dojmove jer sam tjednima preplavljena emocijama. Pišem i brišem ovaj post po tko zna koji put jer želim vjerodostojno prenijeti svoje osjećaje. Tko me poznaje, može pretpostaviti o čemu je riječ. Ništa ne mogu 'odraditi' tek tako, pogotovo kada mi je stalo do nečega, a itekako mi je stalo do toga da znate koliko ste mi značili u prethodnom periodu i koliko je svaka poruka imala viši smisao. Ni u najluđim snovima nisam mogla zamisliti takav feedback. Potakli ste me, inspirirali i ispunili od samog izlaska pjesme. Osjetila sam se voljeno i prihvaćeno kao nikad do sad - započela je u emotivnoj objavi Sara pa nastavila: 

- Ali, iako su mi takve reakcije dale vjetar u leđa, moram priznati da su me pomalo i uplašile. Sve vrijeme je bio prisutan nevjerojatan pritisak, kao i velika odgovornost da opravdam očekivanja - vaša, svoja, očekivanja suradnika, prijatelja, obitelji... Imala sam osjećaj kao da sve na čemu sam radila se sada svelo na te tri minute nastupa. Samim tim su pripreme bile pravi rollercoaster - balansiranje između želja i mogućnosti, isplivavanje nesigurnosti, vođenje raznih borbi sa samom sobom... A vi ste zaista u svemu tome igrali ključnu ulogu (a da vjerojatno toga niste bili ni svjesni). I zato želim posebno istaknuti značaj vaše ljubavi proteklih mjesec dana koja je bila mnogo više od podrške u jednom natjecanju.

- Naravno da mi je bilo žao što mi je 'promakla' prilika da ove godine predstavljam svoju zemlju, i to u svojoj voljenoj Italiji, ali iz ove perspektive, jedini pravi poraz bi bio da svoju zamisao nisam izgurala do kraja, a zatvaram ovo poglavlje kao jedno od najvrjednijih iskustava do sada s nastupom na koji sam itekako ponosna i s potvrdom da je to jedino mjesto gdje se osjećam kao svoja na svome - napisala je u Instagram objavi.

SLAB PLASMAN HRVATSKE Konstrakta 'prešišala' Dimšić na kladionicama, a susjedi Slovenci uvjerljivo drže zadnje mjesto

- Također, najiskrenije čestitke magičnoj Konstrakti koja nije bila sinonim za autentičnost samo na Pjesmi za Euroviziju, već tijekom čitave svoje karijere. Nastavi da nas inspiriraš i podsjećaš koliko je lijepo biti beskompromisno svoj - zaključila je Sara.

Podsjetimo, pjevačica Ana Đurić, odnosno Konstrakta s pjesmom 'In corpore sano' predstavljat će Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu. Tako su u nedjelju, 6. ožujka, nešto iza ponoći odlučili glasovi žirija i publike na Beoviziji.

Konstrakta je dobila po 12 bodova od najviše članova žirija, a i prema glasovima publike bila je prva. 

Kako su ranije pisali srpski mediji, pjevačica je sa tihom 'umjetnica mora biti zdrava' pravi hit društvenih mreža, a inače je na Beoviziju stigla kao outsider. Pjevačica je inače završila arhitekturu i majka je dvoje djece.

Njezin visok plasman predviđale su i kladionice, a pažnju gledatelja i žirija privukla je neobičnim scenskim nastupom i pjesmom u kojoj se pita 'Koja je tajna zdrave kose Meghan Markle?'

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Čeljo Brtika 08.03.2022.

    Pjesma koja je pobijedila je cirkus, a upravo to traži Eurosong. Mi smo trebali poslati Elis Lovrić. Taman pjesma za ovo vrijeme, iako je užas.

  • ChandlerBing4 08.03.2022.

    Realno, najbolji izbor je ona bila za Srbiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare