Obavijesti

Show

Komentari 8

Konstrakta 'prešišala' Dimšić na kladionicama, a susjedi Slovenci uvjerljivo drže zadnje mjesto

Konstrakta 'prešišala' Dimšić na kladionicama, a susjedi Slovenci uvjerljivo drže zadnje mjesto
4

’Guilty pleasure’ Mije Dimšić nalazi se na 29. mjestu eurovizijske kladionice. Susjedna Srbija nakon dugog iščekivanja napokon je izabrala predstavnicu, a reakcije na pjesmu se ne stišavaju

VIDEO

Datum novog Eurosonga se polako približava, a milijuni obožavatelja prate odabir predstavnika diljem Europe, kao i njihov plasman na ljestvicama kladionica. Mia Dimšić (29) predstavljat će Hrvatsku u Torinu na popularnom natjecanju koje počinje 10. svibnja, a sudeći po rang listi, Mijina "Guilty pleasure" neće završiti ni blizu finala. Autobiografska pjesma veliki je Mijin ponos, a pjevačica je rekla kako zbilja u nju vjeruje.

POGLEDAJTE VIDEO 

VIDEO

- Na tu su pjesmu svi oko mene dobro reagirali i uvijek mi je nekako iskakala, iako nije bila napisana za Doru - rekla nam je nedavno.

Mia je nakon nastupa dobila mnoštvo pohvala, ali nisu svi gledatelji bili zadovoljni s izborom predstavnice za čiju su pjesmu tvrdili da previše sliči pjesmi američke pjevačice Taylor Swift. Odabrala je engleski jezik jer smatra da bolje pristaje njezinu glazbenom izričaju.

Nakon pobjede Mia se na kladionicama našla oko 30. mjesta, a u ponedjeljak je zauzela 29., s jedan posto šanse za pobjedu. Susjedna Srbija nakon dugog iščekivanja napokon je izabrala predstavnicu, a reakcije na pjesmu se ne stišavaju. Neobičan tekst Konstraktine "Corpore Sano" izazvao je lavinu komentara, a originalnost je pozicionirala Srbiju na 20. mjesto ljestvice. Na početku pjesme spominje se vojvotkinja od Sussexa, a pjesmu izvodi na srpskom.

- Koja li je tajna zdrave kose Meghan Markle, mislim da u pitanju je duboka hidratacija - stih je koji spominju brojni mediji diljem Europe, a oduševljeni obožavatelji smatraju pjesmu hitom koji će donijeti Srbiji pobjedu.

Konstrakta ?e u svibnju predstavljati Srbiju na Eurosongu u Torinu

- Potpuno sam zbunjena ovom pjesmom, ali jedno je sigurno - najbolja je i najsmješnija! - napisala je jedna od obožavateljica.

Tko je misteriozna Konstrakta? Arhitektica, umjetnica i majka dvoje djece pokorila Beoviziju
Tko je misteriozna Konstrakta? Arhitektica, umjetnica i majka dvoje djece pokorila Beoviziju

Sjevernu Makedoniju predstavit će Andrea Koevska svojom pjesmom "Circles", koja je na kladionici na predzadnjemu mjestu, odmah ispred najlošije plasirane Slovenije. Sastav LPS putuje u Torino pod slovenskom zastavom, a njhova pjesma "Disko" na zadnjem je, 40. mjestu rang liste. Slovenci u svoju pjesmu vjeruju, a na društvenim mrežama komentiraju da će je sigurno nastaviti slušati i nakon Eurovizije.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Iznimno ste simpatični, a pjesma mi je daleko najbolja od svih. Nakon ruske invazije Ukrajina se popela na prvo mjesto, a njihova Kalush Orcestra sa svojom "Stefaniom" ima čak 25 posto šanse za pobjedu. Prošlogodišnji pobjednici Talijani odlično stoje i ove godine, a “Brividi”, pjesma Mahmooda Blanca, na drugom je mjestu. Talijanski bend Maneskin prošle je godine pomeo pozornicu u Rotterdamu, a pobjeda im je donijela planetarnu popularnost.

POGLEDAJTE VIDEO 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin