To je to što me zanima!

Sara: 'Moji roditelji upoznali su Marinove, bitno da se volimo...'

Ispalo je skroz spontano. Moji mama i tata su išli za Pag pa su odlučili stati u Zadru i svratiti do Marina i tako su se svi međusobno upoznali, a prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca, rekla je
Vidi originalni članak

Sari Sitarić (18) je 'Život na vagi' pomogao da izgubi višak kilograma, a i probudili su se obostrani osjećaji s drugim natjecateljem, Zadraninom Marinom Marušićem (26).

Ljubav između njih i dalje cvate, a mlada Slavonka se, kako kaže, prije nekoliko dana zaputila prema Zadru kako bi s Marinom provela zajedničko vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U Zadru sam od prije tri dana, a ostat ću do kraja tjedna. Marino i ja uživamo u šetnjama od po dva sata, a kada on radi, ja upoznajem grad ili ga posjetim u kafiću gdje radi kao konobar - otkrila je Sara za RTL dodajući da su imali i susret njezinih roditelja s Marinovom obitelji.

IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Sara: 'Veza na daljinu je teška, no Marino i ja smo jači od toga'

- Ispalo je skroz spontano. Moji mama i tata su išli za Pag pa su odlučili stati u Zadru i svratiti do Marina i tako su se svi međusobno upoznali, a prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca! No, tu nije kraj jer kada su se vraćali s Paga ponovno su odlučili stati u Zadru, ali ovaj je put na kulinarskom repertoaru bila je dalmatinska peka - rekla je.

Planove za budućnost Sara i Marino, kažu, nemaju.

- Mi smo spontani i dogovaramo se kada ćemo se vidjeti ovisno kako tko ima vremena. Bitno da nam je lijepo i da se volimo, a za ostalo ćemo lako - zaključila je Sara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 10.01.2020.

    Slatki su i sretno im

  • adameva 08.01.2020.

    Oink, oink...🐷🐽

  • škver 08.01.2020.

    Želim vam puno sreće i međusobnog uvažavanja i razumijevanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare