To je to što me zanima!

Sarah Ćosić prva Miss koja je dobila krunu zauvijek

Direkcija hrvatskog izbora za Miss Universe dala je aktualnoj misici krunu u trajno vlasništvo zbog osvojenog 11. mjesta i zbog promocije Hrvatske
Vidi originalni članak

Aktualna hrvatska Miss Universe Sarah Ćosić (20) na svjetskom izboru na Bahamima osvojila je 11. mjesto. To je najbolje mjesto koje je na izborima Miss Universe osvojila neka Hrvatica. Vlasnik licence Vladimir Kraljević u srijedu je Sarah predao krunu u trajno vlasništvo zbog tog uspjeha. Misica je za Večernji list izjavila kako je to velika stvar, ali i dodala da još nije svjesna te časti jer je u strci. Na preuzimanje krune dotrčala je s fakulteta. Sarah otkriva da je dobila stotine pisama iz cijelog svijeta i iznenađena je što ju prepoznaju na ulici. Misica, čiji će dom krasiti srebrna tijara, nedavno je prekinula dugogodišnju vezu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Chantal 08.10.2009.

    Kad cete nauciti pisati prezime "Ćosić"... oba ć su meka!!

  • cinderella 08.10.2009.

    gledala sam na novoj i treba je stvarno došla s faxa..ovi su je pokupili..al brate mili ne možeš takav na fax,ja se ovako oblačim kad idem van (i to samo za posebne prigode)..Ne znam čemu ovolika strka-meni je baš lijepa..

  • eurodiesel 08.10.2009.

    kao...ovdje za fotografiju rukoljub i pusica...a u glavi razmišlja: \"kako bi te ja skerebečio\"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare