To je to što me zanima!

Sasso otkrila tajnu uspješnog braka s kirurgom: 'Mi smo vam kao gospodin i gospođa Smith'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ana i Hrvoje vjenčali su se u tajnosti i o tome nisu nikoga obavijestili pa je mnoge iznenadila vijest da je Sasso ponovno u braku. Par zajedno živi u Samoboru
Vidi originalni članak

Bivša misica i 'Pipi djevojka' Ana Sasso (59) otkrila kako je uspjela vjenčanje sa splitskim kirurgom Hrvojem Tomasovićem zadržati u tajnosti. Zajedno žive u Samoboru, a za Sasso je to bila velika promjena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U Samoboru sam pet godina i u početku sam imala problem s tim da se preselim, ali prilagodila sam se. Baš mi je lijepo ovdje, toliko da vam ne mogu opisati. Volim Samobor, ali ne kao Split - ispričala je Ana za Exkluziv. Ana i Hrvoje vjenčali su se u tajnosti i o tome nisu nikoga obavijestili pa je mnoge iznenadila vijest da je Sasso opet u braku, jednom kad je to odlučila podijeliti s javnošću. - Mi smo kao gospodin i gospođa Smith. Uspjeli smo to sakriti zato što je to bio naš dogovor, nešto naše, nismo to htjeli dijeliti, nema potrebe. Što znači papir ako se ljudi ne vole, ali mi smo i to napravili, čisto da imamo i taj papir - rekla je Ana, koja je s Hrvojem prije nego što su se vjenčali bila u izvanbračnoj zajednici koju su morali potvrditi na sudu. Supruga je upoznala kad je došla u splitsku bolnicu zbog manjih zdravstvenih problema.

NOVI NAKIT ZAPEO ZA OKO Grubnić zamijenio zaručnički prsten dijamantnim, pa zbunio sve: 'Jesi li se ti to vjenčao?'

- Ja sam u to vrijeme imala tegobe, odnosno napadaje panike zbog velikog stresa. Išla sam na hitnu, a kako mi nije ništa bilo, jedan moj prijatelj mi je rekao kako za mene ima jednog doktora. I onda me odveo njemu - otkrila je Sasso.

Podsjećamo, Ana iza sebe ima dva braka, s Nenadom Bareom Teklićem i Igorom Franceschijem, a kako kaže, sad je sretnija no ikada.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zgolofrlja 07.03.2022.

    bar ne kuka ko Vatkica-Patkica

  • bombonijera 07.03.2022.

    Usrecio se

  • bree77 07.03.2022.

    Ana Ana....nemaš ni ti ništa pametno za reći

Komentiraj...
Vidi sve komentare