To je to što me zanima!

Scarlett Johansson udala se u tajnosti za popularnog komičara

Scarlett i Colin zaručili su se prošle godine, a upoznali tek nekoliko mjeseci nakon što se Johansson rastala od novinara Romaina Dauriaca, s kojim ima kćer. Prije njega, u braku je bila i s Ryanom Reynoldsom
Vidi originalni članak

Holivudska zvijezda Scarlett Johansson (35) nakon tri godine veze s komičarem Colinom Jostom (38) po treći se put udala, piše CNN. Intimna ceremonija upriličena je tek za najuži krug obitelji i prijatelja para.

Scarlett i Colin zaručili su se prošle godine, a upoznali tek nekoliko mjeseci nakon što se Johansson rastala od novinara Romaina Dauriaca (38), s kojim ima kćer. Prije njega, u braku je bila i s glumačkim kolegom Ryanom Reynoldsom (44).

NAJPLAĆENIJA GLUMICA 2019. Scarlet Johansson 'teška' 377 milijuna kuna: Frustrirana sam

- Mislim da je brak jedna romantična i lijepa ideja i može biti super stvar, ali ipak mislim da provesti ostatak života sa samo jednom, istom osobom nije prirodno - zaključila je svojedobno nakon razvoda Scarlett.

Iako ne vjeruje previše monogamiji, Johansson je po treći put rekla 'da', a vrijeme će pokazati je li za holivudsku glumicu ovo bila i treća bračna sreća. 

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'FIRME': Ono kad je kolegica bivša manekenka

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 30.10.2020.

    Baš zgodna i lijepa glumica, meni jedna od ljepših u Hollywoodu...neka si i po treći put, sretno ti :P

  • Ovca007_1 30.10.2020.

    E, ovo me je bas razočaralo, svi moji planovi za budučnost time padaju u vodu. Kak je kod tebe Brunek?

Komentiraj...
Vidi sve komentare