Obavijesti

Show

Komentari 6

Scarlet Johansson 'teška' 377 milijuna kuna: Frustrirana sam

Scarlet Johansson 'teška' 377 milijuna kuna: Frustrirana sam
14

Scarlett je najpoznatija po ulozi u filmu 'Izgubljeni u prijevodu', u kojem je igrala sa Bill Murray (69), a ove godine nominirana je čak za dva Oskara, za uloge u filmovima 'Zec Džodžo' i 'Priča o braku'

VIDEO

Holivudska glumica Scarlett Johansson (35)  na vrhu je najplaćenijih glumica. Iako je snimila više od 30 filmova, nije ju to samo  dovelo do vrha liste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

White 🗯 . . . . #scarlettjohanssonsexy #hollywood #scarlettjohansson #AngelinaJolie #famous #film #movie

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohansson_offiicial) on

Časopis 'Forbes' proglasio ju je najplaćenijom glumicom 2019. godine, tijekom koje je zaradila više od 377 milijuna kuna (oko 56 milijuna dolara). Počela je glumiti sa samo osam godina, bavila se i glazbom, bila je i voditeljica, a prošle godine je najviše zaradila od blockbustera 'Osvetnici: Kraj igre'. Za tu ulogu dobila je oko 235 milijuna kuna (35 milijuna dolara).

Avengers: Endgame World Premiere - Los Angeles

Scarlett je najpoznatija po ulozi u filmu 'Izgubljeni u prijevodu', u kojem je igrala sa Bill Murray (69), a ove godine nominirana je čak za dva Oskara, za uloge u filmovima 'Zec Džodžo' i 'Priča o braku'.

Scarlett brani Woodyja: 'Znam da nije zlostavljao svoju kćer...'
Scarlett brani Woodyja: 'Znam da nije zlostavljao svoju kćer...'

Sa osam godina dobila je ulogu u filmu 'Sjever', 1994. godine. Pričajući o svojoj prvoj ulozi, u intervjuu u emisiji 'Inside the Actors Studio' rekla da se jasno sjeća kako je gledala u osvjetljenje na setu i mislila: 'Ja sam kod kuće'. Osim toga, u istoj emisiji je ispričala zašto se odlučila baviti glumom. 

Avengers: Endgame Photocall - London

. Sjećam se da sam bila mlada i da sam se osjećala frustrirano. Nisam imala način da izrazim sve što mi se dešavalo u glavi, osjećala sam se da mi 'mozak gori' - izjavila je glumica.

Johansson se  'okušala' i u glazbi kada je 2008. objavila album, a glumila je i na Broadwayu, 2009. godine. Osim toga, šest puta je bila voditeljica emisije 'Uživo subotom navečer', gdje je 2010. upoznala svog zaručnika Colina Jostoma (37).

U holivudskim krugovima Scarlett je poznata kao 'žderačica muškaraca', a uskoro se sprema treći put stati pred oltar s Colinom Jostom (37). O njezinoj vezi s dvije godine starijim glumcem i komičarom počelo se govoriti prije dvije godine, nekoliko mjeseci nakon što se Johansson rastala od novinara Romaina Dauriaca (37). Par se u svibnju ove godine i zaručio.

Razlike u plaći: The Rocku 222 mil. kuna više nego Scarlett...
Razlike u plaći: The Rocku 222 mil. kuna više nego Scarlett...

Prvi suprug bio joj je jednako slavni glumac Ryan Reynolds (43), ali brak je 'izdržao' samo tri godine, a Johansson je u medijskim stupcima često završavala i s pogledom na ljubav koji je nešto drugačiji od uobičajenog. Iako ne vjeruje previše monogamiji, Johansson će uskoro po treći put reći sudbonosno 'da', tvrde izvori bliski paru, a vrijeme će pokazati je li za holivudsku glumicu ovo bila i treća bračna sreća. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin