To je to što me zanima!

Scene nasilja: Alexanderu je bilo teško tući Nicole Kidman

U Nicole Kidman imao sam savršenu glumačku partnericu. Nakon svake teške scene smo sjeli, pričali o tome i povezivali se kroz to iskustvo, ispričao je Skarsgaard
Vidi originalni članak

Švedski glumac Alexander Skarsgård (40) na jedvite je jade, kaže, snimio scene obiteljskog nasilja s kolegicom Nicole Kidman (50).

- Ona je tako draga i darežljiva. Inače mi je nezamislivo tući ženu, ali s njome je bilo još teže - rekao je Skarsgård koji u seriji ‘Big Little Lies’ glumi Nicoleina supruga. 

Scene nasilje su mu, otkrio je, bile iscrpljujuće, fizički i psihički. 

via GIPHY

- Bilo nam je jako bitno da nakon snimanja sjednemo, pričamo o tome i povežemo se kroz to iskustvo. U Nicole sam pronašao savršenu glumačku partnericu - rekao je glumac. Kidman je, pak, rekla da je nakon scena nasilja morala piti tablete protiv bolova. 

- Poticala sam Alexandera da 'zaviri' u svoju mračnu stranu, ali moram priznati da je bilo teško zaboraviti te scene. Nakon snimanja bi jedan drugog grlili - rekla je australska glumica. 

U seriji 'Big Little Lies', osim Nicole i Alexandera glume i Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Adam Scott i mnogi drugi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 04.04.2017.

    loša serija

  • muskarac 04.04.2017.

    nije mi jasno zasto sada reklamirate seriju kad je gotova?! sinoc je bija zadnji nastavak -_-

  • Boki8 04.04.2017.

    Je je svedska polikika ko ih nezna stvarno binpomoslio da je tako. A ovaj nikad nebi ni bio glumac a kamoli u Hollywoodu da mu caca Stellan nije preko veze sredio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare