Obavijesti

Show

Komentari 7

Scene nasilja: Alexanderu je bilo teško tući Nicole Kidman

Scene nasilja: Alexanderu je bilo teško tući Nicole Kidman
1

U Nicole Kidman imao sam savršenu glumačku partnericu. Nakon svake teške scene smo sjeli, pričali o tome i povezivali se kroz to iskustvo, ispričao je Skarsgaard

VIDEO

Švedski glumac Alexander Skarsgård (40) na jedvite je jade, kaže, snimio scene obiteljskog nasilja s kolegicom Nicole Kidman (50).

- Ona je tako draga i darežljiva. Inače mi je nezamislivo tući ženu, ali s njome je bilo još teže - rekao je Skarsgård koji u seriji ‘Big Little Lies’ glumi Nicoleina supruga. 

Scene nasilje su mu, otkrio je, bile iscrpljujuće, fizički i psihički. 

via GIPHY

- Bilo nam je jako bitno da nakon snimanja sjednemo, pričamo o tome i povežemo se kroz to iskustvo. U Nicole sam pronašao savršenu glumačku partnericu - rekao je glumac. Kidman je, pak, rekla da je nakon scena nasilja morala piti tablete protiv bolova. 

- Poticala sam Alexandera da 'zaviri' u svoju mračnu stranu, ali moram priznati da je bilo teško zaboraviti te scene. Nakon snimanja bi jedan drugog grlili - rekla je australska glumica. 

U seriji 'Big Little Lies', osim Nicole i Alexandera glume i Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Adam Scott i mnogi drugi. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin