To je to što me zanima!

Penn prijetio da će otopiti kipiće ako se Zelenski ne obrati na Oscarima: Vratio se u Ukrajinu

Na društvenoj mreži objavio je fotografiju s guvernerom Maximom Kozitskijem. Još nije poznato je li uništio svoja dva zlatna kipića, kao što je najavio u intervjuu za CNN
Vidi originalni članak

Nakon što je prije 26 dana bio primoran napustiti ratom pogođenu Ukrajinu, oskarovac Sean Penn (61) vratio se u ponedjeljak navečer. Razlog prve posjete je bio snimanje dokumentarnog filma o ruskoj invaziji, a sada je u Lavovu zbog humanitarne pomoći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Twitteru je objavio da je u Ukrajini, točnije u Lavovu gdje pomaže izbjeglicama. Na društvenoj mreži objavio je fotografiju s guvernerom Maximom Kozitskijem.

Njegova dobrotvorna organizacija radi na osiguravanju smještaja i obrazovanja za ukrajinske izbjeglice u Poljskoj. 

DAO ULTIMATUM Sean Penn uoči dodjele Oscara: 'Ako Zelenski neće govoriti na dodjeli, uništit ću svoje kipiće'

Podsjetimo, Penn je uoči Oscara zaprijetio kako će uništiti sve svoje zlatne kipiće ukoliko Akademija ne dopusti ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom da se obrati na dodjeli nagrada.  - Ne postoji ništa veće što bi dodjela Oscara mogla učiniti nego dati Zelenskom priliku da razgovara sa svima nama. Shvatio sam da je donesena odluka da se to ne učini. Ne komentiram je li predsjednik Zelenski to htio ili ne - rekao je Penn. - Ako je Akademija odlučila da ne podrži vodstvo u Ukrajini i narod koji prima metke i bombe za nas, zajedno s ukrajinskom djecom koju pokušavaju zaštititi, onda mislim da će svi ti ljudi i svaki djelić te odluke biti najopsceniji trenutak u cijeloj povijesti Hollywooda - dodao je glumac. - Nije pratio dodjelu Oscara - otkrio je izvor blizak glumcu za CNET.

NAKON ŠAMARA NA OSCARIMA Will Smith se ispričao Chrisu Rocku: 'Bio sam izvan sebe i pogriješio sam. Sramim se'

Zasad nije poznato je li glumac uništio svoja dva kipića.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • brane456 29.03.2022.

    ubilo ga bjelo, nije mu za zamjeriti bilo što da kaže❌❌❌❌

  • 29.03.2022.

    Admine, gdje mi je komentar u kojem dotičnog gospodina pozivam da se počešlja? Ne sankcioniraš puno gore komentare, a na mene si se namjerio.

  • ćiribu_ćiriba 29.03.2022.

    Penn brate daj se počešljaj, nemaš 12 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare