To je to što me zanima!

Seka Aleksić traži osobnog asistenta u reality showu

Nedugo nakon što je Modni Mačak tražio svog osobnog pomoćnika, na isto se navodno odlučila i srpska pjevačica. Reality će trajati dva mjeseca
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Seka Aleksić (28) će biti zvijezda novog reality showa "Moja desna ruka". Reality će trajati dva mjeseca. Šest djevojaka i mladića natjecat će se za mjesto Sekinog osobnog asistenta te će morati ispuniti svaki njezin prohtjev.
- Volim sve sama raditi. Sudjelovati u izboru pjesama, muzičara, stylinga, ali uživam i pospremati po kući i kuhanju za svoje voljene. Čak volim pripremati i hranu za kućne ljubimce, ali sve to nije lako i jednostavno postići - rekla je pjevačica i dodala kako je show odlična prilika da nađe nekog tko bi joj mogao pomagati. Pobjednik realtiyja će potpisati jednogodišnji ugovor s pjevačicom. Seka je nedavno pokazala novu frizuru. Ošišala se poput Rihanne. I u Hrvatskoj je donedavno bio sličan show. Modni stilist Marko Grubnić našao je asistenticu u emsiji Nove TV.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • babygurl 26.12.2009.

    o da, zvijezda wannabe!! kad se samo sjetim da je \"slavna\" zbog ovih koji joj pune ludnicu i lampaše (di već nastupa) dođe mi da se ubijem di živim! najobičnija ciganica!

  • otarnik 26.12.2009.

    Bilo je rječi da će pivat sa MARKOM na izvoru Čikole

  • jajopd 26.12.2009.

    dali ste napisali točan podatak u vezi sa godinama (28)?

Komentiraj...
Vidi sve komentare