To je to što me zanima!

Seka Aleksić u rujnu se planira podvrgnuti umjetnoj oplodnji

Pjevačica je nakon gubitka djeteta početkom godine upala u tešku depresiju. Nakon savjetovanja s liječnicima odlučila je početkom rujna ići na umjetnu oplodnju
Vidi originalni članak

Nakon što je zbog izvanmaterične trudnoće izgubila dijete, Seka Aleksić (29) odlučila se podvrgnuti umjetnoj oplodnji, piše srpski Puls. Folk pjevačica i njezin suprug Veljko Piljkić poslušali su savjet doktora i odlučili se na tu metodu začeća jer pjevačica ne želi opet izgubiti dijete. Početkom rujna obavit će proces oplodnje u jednoj privatnoj beogradskoj klinici. Nepoznati izvor naveo je da se pjevačica nakon gubitka djeteta početkom godine suočila s teškom depresijom te da je nakon savjetovanja s doktorima zaključila da je najbolje da se podvrgne umjetnoj oplodnji jer postoji mogućnost da se plod ponovno začne izvan maternice. Seka je pristala na to bez razmišljanja jer putem umjetne oplodnje suprug i ona mogu dobiti blizance koje bi željeli imati.

Ovdje pročitajte izvorni tekst

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kmarus 09.03.2011.

    Znao sam da onaj njen napuhanko nemože zakajlati kako treba !

  • matan30 09.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • lorelei4 09.03.2011.

    kad ćete već jednom naučit za sva vremena: Medicinski potpomognuta oplodnja!! Sretno joj i nadam se da ce uspijeti iz prvog pokušaja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare