To je to što me zanima!

Procurile nove neugodnosti Shakirinog bivšeg: Seks bomba otkrila što je Pique tražio od nje

'Jedini igrači Barce koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Messi i Coutinho. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Shakira ovo nije zaslužila'
Vidi originalni članak

Pjevačica Shakira (45) i nogometaš Gerard Pique (35) objavili su nedavno da se razvode, a glavni je razlog njihova prekida Piqueova nevjera. Gerard je prevario suprugu s navijačicom Suzy Cortez (32), koja je otkrila pikantne detalje iz afere.

- On je bio taj koji mi je poslao izravniju poruku. Jedini igrači Barce koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Messi i Coutinho. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Shakira ovo nije zaslužila - rekla je Suzy Cortez za El Diario NY.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suzy je Instagram model, trenira i bavi se snimanjem sadržaja za Only Fans, a na Instagramu ju prati nešto više od 20 tisuća ljudi.

-  Interesiralo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvijek me pitao za stražnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Messi dobiva toliko pažnje od mene - ispričala je Suzy i dodala da je nogometaš njezin broj dobio od bivšeg predsjednika Barcelone Sandra Rosella.

Supružnici su objavili zajedničko priopćenje o svom razvodu:

IMAJU DVA SINA Shakira i Pique skupa su bili više od 12 godina, ali presudila im je nogometaševa prevara

- Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Radi dobrobiti naše djece, koja su nam prioritet, želimo poštivanje naše privatnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA NAPALA SNAHU U NOVOM SHOWU ’TKO MI BOLJE KUHA?’

Idi na 24sata

Komentari 85

  • 06.06.2022.

    Pique je loš čovjek. Puno previse se uzbahatio

  • zagorac2 06.06.2022.

    a kaj je trebala ocekivat ? pa on ima 35 godina a ona 45 i svakako da on trazi sad nesto mladje

  • japanokinezjapano 05.06.2022.

    On baš voli muškobanjaste i tačka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare