To je to što me zanima!

'Seks je zabranjen radnicima, a ja sam najveći umjetnik ikad'

Reper Kanye West nije poznat kao skromna osoba, ali zadnjim izjavama uspio je nadmašiti samog sebe. Proglasio se najvećim umjetnikom u povijesti čovječanstva i tako razljutio mnoge..
Vidi originalni članak

Koga on smatra umjetnicima? Jesu li to Da Vinci, Michelangelo, Picasso, Van Gogh, Mozart, Beethoven ili pak Marlon Brando, Johnny Cash, Freddie Mercury? Ovo je najgluplja izjava u povijesti, samo je jedan od tisuća negativnih komentara ispod zadnje objave repera Kanyea Westa, koji se u posljednjem intervjuu proglasio najvećim u povijesti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bez ikakve dvojbe i pitanja, ja sam najveći umjetnk u povijesti. To je činjenica - ispalio je reper gostujući kod Zanea Lowea.

Ali nije se zaustavio samo na toj izjavi. Nastavio je u sličnom tonu:

- Doći će vrijeme kad ću ja biti predsjednik SAD-a. To je također činjenica - tvrdi West.

Reper se ovih dana priprema za objavu albuma 'Isus je kralj' u čijoj mu je produkciji najveća podrška supruga Kim Kardashian. Za sve ljude koji su radili na albumu Kanye je imao i nekoliko zapovijedi.

- Zamolio sam ljude da se ne seksaju ako nisu u braku dok radimo na albumu. Napravio sam da budu fokusiraniji. Znam koliki je seksizazov, pa ja sam bio ovisan o njemu - kaže za kraj samoprozvani najveći umjetnik u povijesti.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 30.10.2019.

    Umjetnik si samo u odvođenju žene, preko koje je vojska prošla, pred oltar. Po tome si i poznat. Točka.

  • 29.10.2019.

    Kanye je apsolutno jedan od najboljih glazbenika ako ne i najbolji svih vremena. Svi koji znaju kako je djelovao na glazbu ce se slozit samnom. Po meni svaki njegov album do sada je odlican dok bi Ye stavio na zadnje mjesto iako su mi se svidjele neke pjesme. A sta se tice Jesus is king sto ga vise slusam sve mi je bolji iako nisma neki religiozan tip

  • bree77 29.10.2019.

    Ajme Kim moja, kako ti misliš sa ovim starost dočekati.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare