To je to što me zanima!

Seks se vraća u 'Seks i grad': Već u prvoj epizodi gledatelje iznenadile 'vruće' scene...

Prošla sezona se našla na meti kritika jer su mnogi smatrali da nije prenijela pravi duh originalne verzije
Vidi originalni članak

Nakon što je prva sezona nastavka popularne serije iz 90-ih 'Seks i grad' mnoge ostavila razočaranima zbog manjka 'vrućih' scena kao što ih je bilo u originalu, čini se da će druga sezona biti nešto drukčija. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nastavak se, prisjećamo, zove 'And Just Like That' i prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) kroz nove prepreke u 50-ima. Početak prve sezone šokirao je gledatelje smrću Carrienog supruga Mr. Biga.  Kasnije su se gledatelji razočarali kada je Miranda napustila dugogodišnjeg supruga Stevea zbog romanse s nebinarnom komičarkom Che. 

Druga sezona serije već u prvoj epizodi imala je nekoliko vrućih scena od svih likova. Prisjetimo se, posljednja sezona je završila poljupcem Carrie i Franklyna, voditelja podcasta na kojem je gostovala, a sada, na početku nove sezone se s njim izležava u krevetu.

TENZIJE IZMEĐU GLUMICA Lik Samanthe vraća se u 'Seks i grad', oglasile su se i kolegice: Nije u pitanju nikakva pomirdba

Odvjetnica Miranda uživa u jaccuziju sa Che, koju publika nimalo nije zavoljela. 

Publiku je ovo ljeto najviše razveselio najavljeni povratak Samanthe, koje nije bilo u prvoj sezoni zbog navodne svađe glumice Kim Cattrall s ostatkom postave. 

Novi nastavak, čini se, bit će pun provokativnih scena i razgovora. Za sada su izašle tek dvije epizode,  a sljedeće će izlaziti svaki četvrtak na HBO-u. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • liliZG2.0 22.06.2023.

    problem današnje američke kinematografije što mora zadovoljiti razna nova pravila,.. nakon što KIm nije željela sudjelovati, ubacili su crnu glumicu da zadovolje , tu točku, izbace muža "mirande" koja je u normalnom život lezbijka i ne mogu uzet "običnu" lezbijku već to treba biti nivo više-binarna osoba......mislim da ste shvatili što želim reći.......... to utječe na prirodni tijek priče, a u svakom slučaju potpuno gubi gledatelje stare serije .

  • 22.06.2023.

    Nisu im trebale ove binarne/nebinarne gluposti.

  • serendipity99 22.06.2023.

    Nisu trebali mrcvariti ovu priču.. Original je original i točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare