To je to što me zanima!

Ljeto u Grčkoj: Emily i Gigi na more ponijele 'premale' badiće

Ratajkowski se u veljači udala za glumca Sebastiana Bear-McClarda te ju od tada on uglavnom fotografira. Iako često objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, tvrdi da je jako sramežljiva
Vidi originalni članak

Manekenku i glumicu Emily Ratajkowski (26) mnogi smatraju kraljicom golišavih fotografija na društvenim mrežama, a sada je tu titulu još jednom potvrdila.

'GDJE JE ZLATO?' Emily loše ide marketing: Gola hvali nakit, a nitko ga 'ne vidi'

Britanka je s prijateljicom, manekenkom Gigi Hadid (23) otputovala na odmor u Grčku, a djevojke su za tu priliku, ako je suditi prema fotogafijama, spakirale isključivo minijaturne kupaće kostime.

I dok je Gigi pozirala u relativno čednim izdanjima, Emily si je dala oduška i po tko zna koji put pokazala svu raskoš. 

Podsjetimo, Ratajkowski se u veljači udala za glumca Sebastiana Bear-McClarda (31) te ju od tada uglavnom on fotografira. Iako često objavljuje golišave fotografije, Emily tvrdi kako je ponekad sramežljiva kada ju fotografiraju. 

ZAUSTAVILA PROMET Prošetala u vrućim hlačicama i bez grudnjaka: Bella provocira

- Kada me prijatelji slikaju na odmoru, osjećam se sramežljivo, a i kada moj muž izvuče fotoaparat jako me je sram i nervozna sam jer je to puno intimnije, iskrenije i to smo zaista mi - objasnila je manekenka. 

VIDI OVO: 9 najgorih Kardashian skandala.

VIDI OVO: 10 koraka za savršenu masturbaciju.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Demetrius 05.07.2018.

    Ljepe su.Da malo mrsave ali lako je tako iz daljine komentirati zenu.Kad joj dodes blizu bit ce opasne kemije i neces pitat za kile :)).Mene izgled ne drzi dugo.Mene uzbuduju rijeci i nacin na koji zena govori.Rijeci tako znaju biti uzbudljive da je to neopisivo :) Hipnoza :)

  • frenky___ 04.07.2018.

    Ja bi ih prasnul😍😘

  • 04.07.2018.

    emily je prekrasna prelijepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare