To je to što me zanima!

Seksi Nikolina opet sama, prekinula s K. Curavićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kristijan Curavić ostavio je Nikolinu Pišek zbog Žane Štrbac, piše Story. Voditeljica je to saznala od osobe koja je bliska njegovoj novoj djevojci...
Vidi originalni članak

Nikolina Pišek (34) nakon tri i pol godine veze prekinula je s roniocem Kristijanom Curavićem (36). Seksi voditeljica čula je da ju je prevario s bivšom voditeljicom kviza “Nova lova” i sudionicom ovogodišnje “Farme”.
- Ostavio me zbog Žane Štrbac. Vijest me zatekla na odmoru, a to sam doznala iz bliskih izvora njegove nove djevojke - rekla je seksepilna Nikolina magazinu Story. Žana (25) i Kristijan zbližili su se na “Farmi”.
- Napokon je dobio ženu kakvu zaslužuje! - rekla je ljutita Nikolina tjedniku Extra. Dodala je da za nju sve ostaje isto. Idući tjedan vraća se iz španjolske Palma de Mallorce i sprema se za ulogu u “Najboljim godinama”.
- Njemu želim svu sreću sa ženom koju je odabrao - poručila je voditeljica, koja se odmara s prijateljicom i kćeri Hanom (13). Kristijana je upoznala potkraj svibnja 2007. godine u Zadru, gdje je ona s društvom došla na tečaj ronjenja. U siječnju 2009. godine na njezin rođendan Kristijan je kleknuo na koljena i zaprosio je. Ona je tada rekla da joj komad papira ne znači puno. Kristijan tvrdi da nije ostavio Nikolinu: “Stvarno sam šokiran. Ne znam što bih vam rekao. Nismo prekinuli i nismo se posvađali”, rekao je Curavić i dodao da je sa Žanom samo popio kavu. Žana je izjavila da je s Kikijem bila na nekoliko kava, a uznemirila se čuvši da ju je Nikolina javno prozvala za raspad veze.
- Isuse Bože! Strašno! Užas, užas. Ona je možda doznala za te kave - rekla je Žana. Prije nekoliko dana, nakon godinu dana veze, ostavila je dečka Tonija Jeričevića. Šuška se da su trzavice u vezi Nikoline i Curavića započele nakon što je on zapao u dugove. Njegova bivša asistentica Maja Stanivuković nedavno ga je optužila da tri godine nije platio najam za ronilačke klubove.

OSTAVLJENOG SINA NIJE POSJETILA NI NAKON 'FARME'
Žana Štrbac prije pet godina rodila je sina. O dječaku se sad brine njegov otac u Đakovu. Da ima sina, nije otkrila ni bliskim prijateljima, kolegama niti ukućanima na “Farmi”. Nakon izlaska iz showa plakala je i najavila da će se za sina boriti jer joj bivši dečko i otac djeteta prijeti i ne dopušta da ga vidi. Međutim, Žana još nije posjetila sina u Đakovu. Otac je zatražio skrbništvo. Ovim slučajem bavi se i Centar za socijalnu skrb u Đakovu.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • vader 26.07.2010.

    nestala mu love, pa nestala i pišekica.

  • lexaurin 26.07.2010.

    A u K! :)))

  • crnka27os 26.07.2010.

    ohohoo pa ovo je vijest,šta reći na ovo..?????ovo se nisam nadala

Komentiraj...
Vidi sve komentare