To je to što me zanima!

Selena Gomez opet se povukla s društvenih mreža: 'Ma nije me briga, prestara sam ja za ovo!'

Selena i Hailey su se navodno posvađale zbog toga što je Hailey kritizirala Selenine obrve, međutim, obje negiraju glasine o svađi
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Selena Gomez (30) je izbrisala TikTok nakon što su po internetu počele kružiti glasine da su reality zvijezda Kylie Jenner (25) i manekenka Hailey Bieber (26) ismijale njezine obrve u jednom TikTok videu.

POGLEDAJTE VIDEO:

@devotedly.yours Replying to @happy_mama3 Selena Gomez is a such a kind soul and I love that she will never get involved in the petty drama 👑 #kyliejenner #haileybieber ♬ original sound - Nuha

Selena je prije nego što se povukla sa društvenih mreža objavila video u kojem je poručila fanovima:

- Jako sam sretna, blagoslovljena, imam najbolje prijatelje i najbolje obožavatelje na svijetu, ne mogu biti sretnija. Dobro sam, volim samu sebe i nije me briga, ali da, uzimam pauzu od društvenih mreža jer je ovo malo glupo, a ja imam 30 godina, prestara sam za ovo - rekla je pjevačica.

Zatim je Kylie negirala glasine o svađi, a isto to je učinila i Selena. Nakon što su izašle snimke u kojima Hailey ismijava Seleninu prijateljicu, pjevačicu Taylor Swift (33), Selena ju je obranila.

- Žao mi je, ona je moja najbolja prijateljica i nastavlja biti najbolja u igri - napisala je Gomez na Instagramu.

BOLUJE OD LUPUSA Selena Gomez novom snimkom zabrinula pratitelje, morala im objasniti zašto joj drhte ruke

Unatoč tome što su i Selena i Hailey nasmiješeno pozirale za zajedničku fotografiju jednom prilikom, mnogi su počeli sumnjati da se radi o marketinškom triku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare