To je to što me zanima!

Senidah je završila na hitnoj: 'Danima se mučim u bolovima'

Ovim putem bih željela svima koji su kupili karte da se ispričam i da ću doći prvom prilikom. Čeka nas mnogo nastupa, ali da se ne bi i oni otkazali, idemo da ovo izliječimo, napisala je među ostalim na Instagramu
Vidi originalni članak

Slovenska reperica Senida Hajdarpašić (34), koju publika poznaje pod umjetničkim imenom 'Senidah', završila je na hitnoj zbog narušenog zdravstvenog stanja. Pjevačica se o svemu oglasila na društvenim mrežama, gdje je fanovima priznala što se točno dogodilo.

- Moj pogled poslije sinoćnjeg nastupa... Već nekoliko dana se mučim i putujem na nastupe u strašnim bolovima, tabletama i injekcijama, ali sinoć je moje tijelo reklo: 'Stop!!! Nećeš ti nigdje', i tako završila u Hitnoj - napisala je na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovim putem bih željela svima koji su kupili karte da se ispričam i da ću doći prvom prilikom. Čeka nas mnogo nastupa, ali da se ne bi i oni otkazali, idemo da ovo izliječimo i za nekoliko dana dalje punom parom - dodala je.

Inače, Senidah je ovo ljeto zabavljala Zagrepčane na Rujanfestu. Koncert je otvorila pjesmom 'Belo', no ubrzo je zamolila organizatore da obrišu mokar pod. 

RUJANFEST Coby psovao i prolijevao vodu po publici, Senidah skoro pala

Publika je oduševljeno čekala jednu od njezinih najpopularnijih pjesma 'Mišići' koja je od travnja skupila preko 50 milijuna pregleda na YouTubeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Billericay Dickie 24.12.2019.

    Jaz se kličem Senida Hajdarpašič. Lepo dekle.

  • BlackRaven 23.12.2019.

    Znate onaj vic o tome sta radi bosanac u dobi od 18 godina? Ide u sloveniju trazit posao..A sto radi slovenac u dobi od 18 godina? Ide u bosnu trazit oca.

  • 23.12.2019.

    Ova je Slovenka isto kao što je Hasanbegović Hrvat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare