Show

Komentari 106

Coby psovao i prolijevao vodu po publici, Senidah skoro pala

Coby psovao i prolijevao vodu po publici, Senidah skoro pala

U četvrtak navečer na dodatnoj pozornici na Bundeku održan je koncert balkanskih zvijezda, Cobyja i slovenske reperice Senidah

Mislim da ćemo se večeras dobro provesti, rekao nam je srpski reper Coby, punim imenom Slobodan Veljković (34) prije nego što je izašao na pozornicu Rujanfesta. Cobyju ovo nije prvi put da je nastupio pred hrvatskom publikom te ne krije oduševljenje koliko voli Zagreb. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Uvijek volim doći u Zagreb. Ovdje je publika odlična. Nemam omiljeno mjesto u Hrvatskoj, volim sve od Zagreba do Splita - otkrio nam je glazbenik koji bi sljedeći hit volio snimiti s hrvatskim pjevačem Jurom Blaževićem iz grupe Connect. 

Srpski reper je pred nekoliko tisuća ljudi, pretežito tinejdžera između 16 i 19 godina, otpjevao svoje najveće hitove poput 'Džek  Džoni', 'Lokacija', 'Samo jako' i '4 strane sveta'. 

Zagreb: Nastup repera Cobya na Rujanfestu

U nešto više od sat vremena svojeg performansa, Coby se toliko uživio na pozornici da je prolijevao vodu po publici, davao im mikrofon, a u jednom trenutku je počeo i psovati. 

- Ajde u pi*ku materinu. Idemo - rekao je reper, a publika je poludjela. 

Uskoro mu se pridružila i slovenska reperica Senida Hajdarpašić (34) koju publika poznaje pod umjetničkim imenom 'Senidah'. Koncert je otvorila pjesmom 'Belo', no ubrzo je zamolila organizatore da obrišu mokar pod. 

- Dajte počistite to. Boli Cobyja briga ako ja padnem - našalila se slovenska pjevačica. Publika je oduševljeno čekala jednu od njezinih najpopularnijih pjesma 'Mišići' koja je od travnja skupila preko 43 milijuna pregleda. 

Trenutno jedne od najslušanijih glazbenika na Balkanu došli su čuti i Iva Todorić (43), te Tatjana Dragović (41) i Vlaho Arbulić. Par je veselo plesao na folk hitove, a Todorić je iz prvih redova VIP lože pratlla koncert. 

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri jer prijave traju do 14. listopada.

Najčitaniji članci