To je to što me zanima!

Šerbedžija u Beogradu prvi put vidio unuku Anastasiju

Rade Šerbedžija u Beogradu je nedavno prvi put vidio 1,5-mjesečnu unučicu Anastasiju, koja je drugo dijete njegove kćeri Lucije i Filipa Gajića
Vidi originalni članak

Samo sam je pogledao i poljubio jer je unuk Sergej pomno pratio šta ja radim i koliko ću pažnje posvetiti tom novom biću, rekao je Rade Šerbedžija za srpski Blic. Iako je bio prehlađen i bolestan, glumac je svoj kratki posjet Beogradu odlučio iskoristiti kako bi napokon vidio unučicu. Njegova kći Lucija (37), koja je gotovo četiri godine u braku sa srpskim piscem i redateljem Filipom Gajićem (42), polovinom travnja rodila je malenu Anastasiju koja je njihovo drugo dijete. Rade je opet najavio preseljenje obitelji iz Amerike u Rijeku.
- Tamo je kriza života i filma. Prezasitio sam se takvog načina života kaže Šerbedžija. On i supruga Lenka od Riječkog sveučilišta dobili su ponudu da podučavaju buduće glumce kako bi jednoga dana bili sposobni konkurirati za posao u Europi i Americi. Do kraja godine sa prijateljem Miroslavom Tadićem, Rade planira izdati CD pjesama s ljubavnom tematikom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mimidu 04.06.2010.

    Sto je sa Ruskim imenima? Prvo sin Sergej pa sad kcer Anastasija....

Komentiraj...
Vidi sve komentare