To je to što me zanima!

Šerifović: 'Balaševićeve pjesme ne smijemo izvoditi u showu, Olivera ima neki problem s tim'

Vijest o tome da u popularnim 'Zvezdama Granda' postoji lista pjesama koje su za natjecatelje zabranjene te da je među njima i cijeli Balaševićev opus, izazvala je veliki interes javnosti
Vidi originalni članak

Pjevačica Marija Šerifović (37), otkrila je zašto u popularnom srpskom talent showu 'Zvezde Granda' ne izvode pjesme Đorđa Balaševića. Osvrnula se i na nedavnu izjavu kolege iz popularnog glazbenog showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Član žirija u 'Zvezdama Granda', Đorđe David (57), nedavno je otkrio da je natjecateljima showa zabranjeno izvoditi neke pjesme, a među njima su i one pokojnog Đorđa Balaševića. Vijest o toj zabrani izazvala je veliki interes javnosti jer mnogima nije bilo jasno zašto.  Šerifović je sada otkrila da je Balaševićeva udovica tijekom jedne sezone ovog showa, tražila da se izbrišu snimke na kojima se pjevaju pjesme njenog pokojnog supruga, prenosi Mondo.

NASTUP O KOJEM SE PRIČA VIDEO Hrvatica u showu pjevala 'Lepe ti je Zagorje zelene', Marija Šerifović zinula od šoka

- Ima problema, to se kod Đoleta događalo. Meni se dogodilo kad je Mahir izvodio pjesmu Đorđa Balaševića. Bilo je u natjecanju takvih problema i prije, ali se, iz nekog razloga, javila njegova supruga i tražila da snimke budu obrisane. Nisam imala kontakt s gospođom, ali je bio problem, ja to poštujem, ne znam koji je točan razlog - objasnila je Šerifović.

Iako bi mnogi Balaševićevi obožavatelji sigurno htjeli čuti njegove pjesme u showu, ipak se poštuje želja njegove supruge Olivere Balašević (62).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 24puta... 13.04.2022.

    Prije bi rekao da je zabranjen od ćubastog, da nebi izvodili pjesmu dno dna i slične.

  • lily A 11.03.2022.

    Ostarila pa izvodi 😩

  • JR 11.03.2022.

    Alo bre srbi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare