To je to što me zanima!

Šešir, štikle i ništa više: Naomi se ponovno skinula do kraja...

Ovo nije prvi put da se manekenka našla u središtu pozornosti zbog golišavosti. Prije nekoliko mjeseci je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola usred pustinje u Keniji
Vidi originalni članak

Iako se bliži pedesetoj, Naomi Campbell (49) i dalje nema problema sa skidanjem za društvene mreže. Atraktivna manekenka je ponovno pozirala potpuno gola, a na sebi je nosila samo štikle i osebujni šešir, čime se 'pohvalila' na Instagramu.

Fotografija je u krakom roku prikupila gotovo 200.000 lajkova, a oduševljeni fanovi su joj pisali: 'Kakvo tijelo imaš', 'Sviđa mi se ovo', 'Prekrasna'...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo nije prvi put da se 'Crna Pantera' našla u središtu pozornosti zbog golišavosti. Prije nekoliko mjeseci je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola usred pustinje u Keniji.

Zanimljivo, Campbell je jednom prilikom priznala da su joj trebale godine i godine da prestane biti sramežljiva na golišavim snimanjima.

CRNA PANTERA SE VRATILA Naomi Campbell pozirala je bez ijednog komada odjeće na sebi

Unatoč tijelu kojim bi se rijetko koja žena mogla pohvaliti u njezinim godinama, Naomi je otkrila da je imala problema sa samopouzdanjem u oskudnim izdanjima.

- Dugo mi je trebalo da zavolim svoje tijelo i da se osjećam dobro u vlastitoj koži. To jednostavno dođe s godinama - objasnila je manekenka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 52

  • mrTrobec 31.01.2020.

    Žena nad ženama

  • Demetra 31.01.2020.

    Nije niti periku skinula. Žena je inače sasvim ćelava.

  • BUZ_2 31.01.2020.

    Uredno je prati društvo sa gerijatrije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare