Show

Komentari 52

Šešir, štikle i ništa više: Naomi se ponovno skinula do kraja...

Šešir, štikle i ništa više: Naomi se ponovno skinula do kraja...

Ovo nije prvi put da se manekenka našla u središtu pozornosti zbog golišavosti. Prije nekoliko mjeseci je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola usred pustinje u Keniji

Iako se bliži pedesetoj, Naomi Campbell (49) i dalje nema problema sa skidanjem za društvene mreže. Atraktivna manekenka je ponovno pozirala potpuno gola, a na sebi je nosila samo štikle i osebujni šešir, čime se 'pohvalila' na Instagramu.

Fotografija je u krakom roku prikupila gotovo 200.000 lajkova, a oduševljeni fanovi su joj pisali: 'Kakvo tijelo imaš', 'Sviđa mi se ovo', 'Prekrasna'...

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovo nije prvi put da se 'Crna Pantera' našla u središtu pozornosti zbog golišavosti. Prije nekoliko mjeseci je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola usred pustinje u Keniji.

Zanimljivo, Campbell je jednom prilikom priznala da su joj trebale godine i godine da prestane biti sramežljiva na golišavim snimanjima.

Unatoč tijelu kojim bi se rijetko koja žena mogla pohvaliti u njezinim godinama, Naomi je otkrila da je imala problema sa samopouzdanjem u oskudnim izdanjima.

- Dugo mi je trebalo da zavolim svoje tijelo i da se osjećam dobro u vlastitoj koži. To jednostavno dođe s godinama - objasnila je manekenka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci