To je to što me zanima!

Sestra Meghan Markle stigla u London: Želi sastanak s njom

Samantha je puno puta pokušala u privatnosti dogovoriti sastanak s vojvotkinjom od Sussexa da bi raspravile o zdravlju 74-godišnjeg oca, a Kensigtonska palača joj je odbila odgovoriti, objavio je publicist Rob Cooper.
Vidi originalni članak

Predivno se provodim u Londonu, istaknula je Samantha Markle (53) na društvenoj mreži. Polusestra Meghan Markle (37) doputovala je iz Amerike kako bi se susrela s vojvotkinjom od Sussexa koju nije vidjela više od desetljeća, tvrdi britanski Mirror. Samantha se navodno želi vidjeti s Meghan kako bi razgovarale o zdravlju njihovog oca Thomasa Marklea (74). 

- Samantha je puno puta pokušala u privatnosti dogovoriti sastanak s vojvotkinjom od Sussexa da bi raspravile o zdravlju njihovog 74-godišnjeg oca, a Kensigtonska palača joj je odbila odgovoriti. Bojim se da Meghan nije bila svjesna diskretnosti svoje polusestre - objavio je na društvenoj mreži Samanthin publicist Rob Cooper. Dodao je kako im je nakon njihovih pokušaja preostalo samo da sve kažu javno. 

- Susret ne mora biti javan, radije bih sve da ostane privatno. Samantha dolazi u Veliku Britaniju sviđalo vam se to ili ne - najavio je ranije Cooper dolazak svoje klijentice. Meghan navodno dvije godine nije vidjela svog oca Thomasa koji je otkazao dolazak na njeno vjenčanje u svibnju zbog skandala s fotografijama. 

- Nema nikakve vražje šanse da će se Meghan poniziti i susresti sa svojom polusestrom - rekao je izvor za Daily Mail. Dodao je kako se Samantha zavarava ako misli da postoji ikakva mogućnost da se s njom sastane vojvotkinja od Sussexa ili bilo tko iz kraljevske obitelji. 

Polusestra je Meghan sramotila u javnosti otkad je ona 2016. počela vezu s princem Harryjem (34). Često je optuživala vojvotkinju od Sussexa da ignorira vlastitu obitelj otkad je preuzela kraljevske obveze.

 

- Drago mi je da se toliko vucaraš okolo i odaješ počast drugima dok ignoriraš svog oca - napisala je Samantha svojedobno na društvenoj mreži. Upitala je Meghan koliko mora biti bezosjećajna da bi se nakon svega mogla pogledati u ogledalo. 

VIDI OVO! NAJBOGATIJA JE I NAJMOĆNIJA: Ova žena mete sve pred sobom!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 30.09.2018.

    Ova je užasno naporna.

  • 30.09.2018.

    bit će svašta

  • Zelenoko 30.09.2018.

    Jadan onaj kome je ta sestra. Nije uopće čudno što Meghan ne želi imati ništa sa njima. Očiti grebatori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare