Obavijesti

Show

Komentari 8

Sestra Meghan Markle stigla u London: Želi sastanak s njom

Sestra Meghan Markle stigla u London: Želi sastanak s njom
11

Samantha je puno puta pokušala u privatnosti dogovoriti sastanak s vojvotkinjom od Sussexa da bi raspravile o zdravlju 74-godišnjeg oca, a Kensigtonska palača joj je odbila odgovoriti, objavio je publicist Rob Cooper.

VIDEO

Predivno se provodim u Londonu, istaknula je Samantha Markle (53) na društvenoj mreži. Polusestra Meghan Markle (37) doputovala je iz Amerike kako bi se susrela s vojvotkinjom od Sussexa koju nije vidjela više od desetljeća, tvrdi britanski Mirror. Samantha se navodno želi vidjeti s Meghan kako bi razgovarale o zdravlju njihovog oca Thomasa Marklea (74). 

- Samantha je puno puta pokušala u privatnosti dogovoriti sastanak s vojvotkinjom od Sussexa da bi raspravile o zdravlju njihovog 74-godišnjeg oca, a Kensigtonska palača joj je odbila odgovoriti. Bojim se da Meghan nije bila svjesna diskretnosti svoje polusestre - objavio je na društvenoj mreži Samanthin publicist Rob Cooper. Dodao je kako im je nakon njihovih pokušaja preostalo samo da sve kažu javno. 

- Susret ne mora biti javan, radije bih sve da ostane privatno. Samantha dolazi u Veliku Britaniju sviđalo vam se to ili ne - najavio je ranije Cooper dolazak svoje klijentice. Meghan navodno dvije godine nije vidjela svog oca Thomasa koji je otkazao dolazak na njeno vjenčanje u svibnju zbog skandala s fotografijama. 

- Nema nikakve vražje šanse da će se Meghan poniziti i susresti sa svojom polusestrom - rekao je izvor za Daily Mail. Dodao je kako se Samantha zavarava ako misli da postoji ikakva mogućnost da se s njom sastane vojvotkinja od Sussexa ili bilo tko iz kraljevske obitelji. 

Polusestra je Meghan sramotila u javnosti otkad je ona 2016. počela vezu s princem Harryjem (34). Često je optuživala vojvotkinju od Sussexa da ignorira vlastitu obitelj otkad je preuzela kraljevske obveze.

 

- Drago mi je da se toliko vucaraš okolo i odaješ počast drugima dok ignoriraš svog oca - napisala je Samantha svojedobno na društvenoj mreži. Upitala je Meghan koliko mora biti bezosjećajna da bi se nakon svega mogla pogledati u ogledalo. 

VIDI OVO! NAJBOGATIJA JE I NAJMOĆNIJA: Ova žena mete sve pred sobom!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje