To je to što me zanima!

Sestra Stevea Irwina: 'Obitelj se raspala nakon što je umro'

Nije htjela otkrivati detalje, no rekla je kako je cijela obiteljska situacija veoma tragična i da se njihov otac Bob također otuđio od obitelji i postao 'pustinjak'
Vidi originalni članak

'Lovac na krokodile' Steve Irwin tragično je preminuo prije 13 godina, a iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece. Njegova starija sestra, Joy Muscillo, nedavno je priznala kako uopće ne komunicira sa šogoricom i nećacima, jer su se njih troje otuđili od obitelji, piše Daily Star.

Nije htjela otkrivati detalje, no rekla je kako je cijela obiteljska situacija veoma tragična.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Držim se podalje od svega toga, to su jednostavno tužne obiteljske stvari - kratko je poručila i dodala kako se njezin i Steveov otac Bob također otuđio od obitelji te je postao 'pustinjak'.

Steve je imao 44 godine kada je snimao novi serijal o najopasnijim životinjama u oceanu. Australac je 2006. s filmskom ekipom zaronio u vode ispred grada Port Douglas da snimi tamošnji podmorski svijet pa se približio jednoj velikoj raži. One obično otplivaju kada osjete opasnost, ali nekada i napadnu onoga tko iz uznemiruje. Imaju vrlo opasno oružje - otrovni šiljak na vrhu repa, koji snažno zabiju u protivnika. Raža je taj šiljak zabila Irwinu u lijevi dio prsa. Oni koji su bili s njim smjesta su ga izvukli na površinu i pozvali helikopter, koji ga je odvezao do bolnice na obližnjem otoku, ali tamo su liječnici mogli jedino konstatirati smrt.

Njegova kći Bindi (21) zaručila se u zoološkom vrtu u kojem joj je otac bio direktor. Zanimljivo je da je odabranika također upoznala u zoološkom vrtu.

- Na rođendan sam rekla 'da' zauvijek ljubavi mog života. Chandler, zaljubila sam se u tebe prije šest godina, i od tada svaki dan je bio luda avantura i istinska sreća - napisala je na društvenoj mreži.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 25.09.2019.

    Žao mi je svakoga, ali ako Irwin nije tražio ono što je dobio onda zaista ne znam tko je. Što je najtragičnije, imati toliko iskustva i znanja i pored svega ići čačkati mečku....nije mi jasno. Što je očekivao od plivanja sa ražom, unošenja kobri u lice, hrvanja sa aligatorom i sl? Koja je poanta toga? Kako se ponašao čudi me da je uopće toliko izdržao. Meni je osobno imao i nadasve iritantan nastup, ali taj je dio manje bitan.

  • 25.09.2019.

    Kad se desi tragedija u obitelji postoje samo dvije opcije, ili se još više zbližite ili se sve raspadne.

  • ajmopričat 25.09.2019.

    RIP..tko se sa vatrom igra opeće se prije ili kasnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare