Obavijesti

Show

Komentari 10

Sestra Stevea Irwina: 'Obitelj se raspala nakon što je umro'

Sestra Stevea Irwina: 'Obitelj se raspala nakon što je umro'
5

Nije htjela otkrivati detalje, no rekla je kako je cijela obiteljska situacija veoma tragična i da se njihov otac Bob također otuđio od obitelji i postao 'pustinjak'

'Lovac na krokodile' Steve Irwin tragično je preminuo prije 13 godina, a iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece. Njegova starija sestra, Joy Muscillo, nedavno je priznala kako uopće ne komunicira sa šogoricom i nećacima, jer su se njih troje otuđili od obitelji, piše Daily Star.

Steve Irwin - Crocodile Hunter

Nije htjela otkrivati detalje, no rekla je kako je cijela obiteljska situacija veoma tragična.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Držim se podalje od svega toga, to su jednostavno tužne obiteljske stvari - kratko je poručila i dodala kako se njezin i Steveov otac Bob također otuđio od obitelji te je postao 'pustinjak'.

Steve je imao 44 godine kada je snimao novi serijal o najopasnijim životinjama u oceanu. Australac je 2006. s filmskom ekipom zaronio u vode ispred grada Port Douglas da snimi tamošnji podmorski svijet pa se približio jednoj velikoj raži. One obično otplivaju kada osjete opasnost, ali nekada i napadnu onoga tko iz uznemiruje. Imaju vrlo opasno oružje - otrovni šiljak na vrhu repa, koji snažno zabiju u protivnika. Raža je taj šiljak zabila Irwinu u lijevi dio prsa. Oni koji su bili s njim smjesta su ga izvukli na površinu i pozvali helikopter, koji ga je odvezao do bolnice na obližnjem otoku, ali tamo su liječnici mogli jedino konstatirati smrt.

Steve Irwin - Crocodile Hunter

Njegova kći Bindi (21) zaručila se u zoološkom vrtu u kojem joj je otac bio direktor. Zanimljivo je da je odabranika također upoznala u zoološkom vrtu.

- Na rođendan sam rekla 'da' zauvijek ljubavi mog života. Chandler, zaljubila sam se u tebe prije šest godina, i od tada svaki dan je bio luda avantura i istinska sreća - napisala je na društvenoj mreži.