To je to što me zanima!

Seve izvan sebe: Njezinog Slavka odnijeli na nosilima

Slavko Šainović je uganuo nogu koju je ozlijedio i lani. Sa Severinom je šetao po stijenama u Splitu te je pokušao skočiti s jednog kamena na drugi...
Vidi originalni članak

U dugačkoj haljini i visokim potpeticama pjevačica je sa zaručnikom šetala uvalom Ovčice kraj splitskih Firula. Severina Vučković (36) i Slavko Šainović (40) penjali su se po stijenama zaljubljeno se gledajući. Riječki “kralj teretana” skačući s jednog kamena na drugi ozlijedio je nogu. S iste je nedavno skinuo gips. Prošle godine slomio ju je montirajući sprave za vježbanje u svom fitness centru u Rijeci. Šainović se nakon uganuća počeo izvijati od jakih bolova. Panična Severina odmah je nazvala Hitnu pomoć. Ubrzo je Slavka polegla na tlo. U samo nekoliko trenutaka stigli su liječnici. Slavka su na nosilima odnijeli u splitsku bolnicu. Severina za to vrijeme nije ispuštala telefon iz ruke. Par je u Splitu posjetio Severininu majku Anu. Slavko i Severina upoznali su se dok je on šepao uz pomoć  štaka. Gledao je njezin vatreni nastup u discoteci u Malinskoj. Nedugo nakon toga počeli su izmjenjivati SMS poruke i ubrzo su se zaljubili. Severina se preselila u njegovu rodnu Rijeku. Upoznala je i njegove roditelje.
- Ovaj sam put odabrala odlično - rekla je Severina za svog drugog zaručnika. Prvi se put htjela udati za ekonomista Matu Čuljka. Šainović iz sedmogodišnjeg braka ima sina.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • hehe2528 23.03.2009.

    haha, aj kuzim da novine profitiraju od svakakvih gluposti i sve je to 'normalno', al s isticanjem ovog kao neceg bitnog novine i mediji su pali stvarno jako nisko...

  • angel7 23.03.2009.

    kad sam procitala naslov mislila sam jadan covijek,sta mu se desilo,a onda kad sam procitala clanak mislila sam si pa zar oni moraju zbog takve gluposti bit na prvoj stranici. zamisli uganuo si je nogu. pa nije covijek umro!

  • Iwona78 23.03.2009.

    I ja sam jucer imal proljeva pa nisam u novinama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare