To je to što me zanima!

Seve je dobila 370 tisuća kn od Milana za gažu na rođendanu

Pjevačici je novi dečko Milan Popović platio 370 tisuća kn za nastup na njegovoj rođendanskoj zabavi. Te večeri zaljubila se u njega na prvi pogled i ostavila dečka...
Vidi originalni članak

Severinin novi dečko Milan Popović, kako piše Jutarnji list, za njezin nastup na njegovoj rođendanskoj proslavi prije tri tjedna izdvojio je 370 tisuća kuna. Ljubav između pjevačice i srpskog biznismena započela je upravo na zabavi koju je on organizirao za oko tristotinjak uzvanika na Adi Ciganliji gdje je Seve pjevala uz sarajevskog pjevača Harisa Džinovića.

Prodaje kuću na obroncima Učke

Kuću smještenu na obroncima Učke koju je kupila 2009. godine pjevačica će vjerojatno prodati, doznaje Jutarnji list iz krugova bliskih pjevačici. U njoj je pjevačica planirala zajednički život s Riječaninom Slavkom Šainovićem koji je prije nekoliko godina prodao vlastiti stan u Rijeci nakon čega je živio kao podstanar. Živio je u iznajmljenom stanu na Trsatu dok je trenutačno u Volovskom kraj Opatije. Navodno preuređuje sportski centar koji je uredio s partnerima, a šuška se da mu je taj posao u krizi.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • gđa78 08.01.2011.

    To što joj mirovinsko plaća mirovinsko,kriva je država,a ne Severina-ona iskoristi ko i većina vas rupe u zakonu..To da su joj pjesme gore od turbo folka-niko vas ne tjera da slušate..Ako je prostitutka-nemorate vi spavat sa njom..Ako nema muža i djece-njena briga,nećete je vi dohranit..Ako zaradi tolike novce a brine o nezaposlenima noseći mašne iliti štajaznam već šta,pa i naši političari zarade brdo love a npr.na tv-u nas svakodnevno bombardiraju sa brojem 060 na koji možemo MI uplačivat novce-niti jedan političar nije uplatio da se bi znalo za to...S.xa se? a vi jadnici ne??Dajte žena živi svoj život,pjeva,isto ko i vi koji ste odabrali život u toplini svog doma sa djecom,a svaki dan vam je isti.Svako živi život koji si je odabrao,šta se jezdite toliko na nju!!!!Seve uživaj!!

  • ružno pače 08.01.2011.

    Haris Dzinovic nije iz Sarajeva nego iz MOstara

  • user_61227 08.01.2011.

    ona u jednoj noći zaradi 370 000 kn a država joj plaća mirovinsko i zdravstveno?super,triba joj još i stan dat po mogućnosti u užem centru metropole

Komentiraj...
Vidi sve komentare