To je to što me zanima!

Seve naredila bendu: 'Nemoj više tužne, danas samo vesele'

Koncert u Makarskoj počela je oko ponoći pjesmom 'Brad Pitt'. Slijedila je 'Uzbuna', nakon koje je zapjevala: 'Evo prošla je i godina, na kruhu i vodi sam...'
Vidi originalni članak

Dok je u klubu pjevala 'Ovo će biti dobra noć, predosjećam”', srpski Blic objavio je vijest da je Severina ucjenjivala Milana dvije godine.

Koncert u Makarskoj počela je oko ponoći pjesmom 'Brad Pitt'. Slijedila je 'Uzbuna', nakon koje je zapjevala: 'Evo prošla je i godina, na kruhu i vodi sam...'.

No ako je suditi po srpskim medijima, Seve ipak nije na kruhu i vodi jer je navodno odbila Milanovu ponudu da joj otplati kredit od 800.000 eura i mjesečnu alimentaciju za sina od 10.000 eura.

Da posljednjih dana prolazi kroz privatnu dramu dalo se naslutiti i prošli tjedan na nastupu u Primoštenu. U publici je žensko društvo slavilo djevojačku večer. Seve je pitala: 'Jel se tu netko udaje?'. 'Ja!', rekla je jedna, a Seve je uzvratila: 'Moje saučešće!'. 

U petak je u Makarskoj Severina naredila bendu: 'Maestro, danas samo veselo! Nemoj više ove tužne'. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • mila 19 11.08.2013.

    milan 2 je treba napravit ono šta je milan1 napravija na jahti..dat joj da pije šampanjac...nebi ima ovakve probleme sad..jadan taj mali....bit će špag na jadranskim susretima...

  • liliana 11.08.2013.

    Severina je komad šta god vi rekli,žena ima duha i inteligenciju.A to što nema sreće u ljubavi samo je znak da je dobra.Dobre cure su nesretne.Ali bar ima novaca.Odrekla bih se ljubavi za njen novac.

  • liliana 11.08.2013.

    Onaj Milan da je imao ozbiljne namjere sa severinom oženio bi je.Tko te neženi,taj te ni nevoli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare