To je to što me zanima!

Seve se 'dosađuje' u izolaciji: Od sebe stvorila Monicu Bellucci

Bellucci je dramom iz 2000. godine stekla svjetsku slavu, a Severini se očito ta zavodnička scena svidjela. U izolaciji dane provodi i, kako se našalila, živcirajući susjede
Vidi originalni članak

Od kako je Severina Kojić (48) rekla 14. kolovoza da ima korona virus, u izolaciji se dosađuje, i kako sama kaže, prčka po mobitelu. Tako je Splićanka otkrila i odnedavno popularnu aplikaciju Instragrama preko koje se 'transformirala' u talijansku zavodnicu Monicu Bellucci (55). 

POGLEDAJTE VIDEO: Severina ima koronu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Putem aplikacije 'našla' se u kultnoj sceni romantično-ratnog filma 'Malena' u kojoj izazovno odjevenoj Monici nekoliko muškaraca pali cigaretu. 

Dramom iz 2000. godine Bellucci je stekla svjetsku slavu, a Severini se očito ta zavodnička scena svidjela. U izolaciji dane provodi i, kako se našalila, živcirajući susjede. 

- Drage moje i dragi moji, ne znam kako da vam zahvalim na nevjerojatnoj brizi. Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro. Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešući! Tako volim plesati da se ispričavam susjedima na ponekad preglasnoj glazbi. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili - napisala je Splićanka na društvenoj mreži. 

Nakon prvotnog kontakta s epidemiologom prošli tjedan, poduzela je sve mjere.

I ONA JE POZITIVNA NA VIRUS Severina: 'Pozivam ljude da se prema pozitivnima na koronu ne odnose kao da su gubavci'

- Obavijestila sam oca djeteta te u dogovoru s njim predala sam mu ga dva dana prije određenom termina da s njim provede samoizolaciju, bez obzira na negativan test - rekla je Severina tada.

Severina je ranije posjetila Bol na Braču gdje je partijala s bivšom manekenkom Ivom Radić (43) i nećakinjom Mijom Popović u beach baru. Plesala je na stolu s čašom pića u ruci, ali masku nije imala. Nije ju nosila ni na svom prvom postkorona koncertu u Splitu, dok joj je bend bio sav zamaskiran. 

Na Korčuli se družila s pjevačicama Majom Šuput Tatarinov (40), Ninom Badrić (48) i Ivom Radić.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Munchmallow08 24.08.2020.

    Eto dobih zuti a ni neznadoh . Draga ljubka Seve , ti se sa nicim postojanim ne mizes usporediti, niti slucajno sa damom koja ima stila i nivo ...

  • Jacksss 24.08.2020.

    koliko je daleko ta posvuduša od dame poput Bellucci... može joj samo noge prati...

  • rasputin01 24.08.2020.

    Nestalo para ili je možda strah od smanjenih prihoda pa se skupljaju klikovi. Ali sve ok, jer srama nema ni na vidiku. Samo deri!

Komentiraj...
Vidi sve komentare