To je to što me zanima!

Seve traži izuzeće suca: Pije kavu s Milanovim odvjetnikom

Pjevačica je podnijela zahtjev da se Ivan Turudić kao sudac izuzme is spora za skrbništvo nad Aleksandrom koji na sudu vodi s Milanom Popovićem, piše Novi list
Vidi originalni članak

Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu sudac je u sporu oko skrbništva nad dvogodišnjim Aleksandrom koji Severina (42) vodi s Milanom Popovićem (49). Pjevačica je, piše Novi list, zatražila izuzeće Ivana Turudića sa slučaja. 

Turudić, stoji u Severininom zahtjevu, s Milanovim odvjetnikom, Ljubom Pavasovićem Viskovićem, svaki dan pije kavu.

Uz Turudićevo izuzeće, Severina je zatražila i izuzeće predsjednice Općinskog građanskog suda u Zagrebu, Mirele Mijoč. Razlog za to je pak to što Severina ne želi da u postupku sudjeluje sutkinja koja je donijela prvostupanjsku presudu u parnici za skrbništvo i alimentaciju između nje i srpskog 'kralja bakra'. 

Druga strana Severinine zahtjeve navodno opisuje kao suvišne. Ističu kako Turudić i Pavasović Visković već godinama ne komuniciraju privatno.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 101

  • DaraVukovara 02.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Mullo De 02.02.2015.

    Seve je ziva reklama za Jugoplastiku...

  • mile980 31.01.2015.

    severina je uvjek gledala novac tako je bilo i ostalo,za novac bas sve..vrijednost takve osobe je nula..

Komentiraj...
Vidi sve komentare