To je to što me zanima!

Severina bolesnoj Izabeli otpjevala hit 'Prijateljice'

U kazalištu Kerempuh bio je humanitarni koncert za Izabelu Šimunović. Za nju su pjevali Severina, Danijela Martinović, Boris Novković i Petar Grašo
Vidi originalni članak

Izabela, svi ti šaljemo puno ljubavi. Ti si snažna i jaka žena i to znaju svi koji su ovdje samo zbog tebe, kazala je sinoć u prepunom zagrebačkom kazalištu Kerempuh Mila Elegović (39). S glumcima Goranom Navojcem, Vedranom Mlikotom i Filipom Šovagovićem vodila je humanitarni koncert “Prijatelji za Izabelu” na kojem se prikupljao novac za liječenje teško bolesne slikarice Izabele Šimunović (40). Neke od svojih hitova posvetili su joj Boris Novković, Psihomodo Pop, Arsen Dedić, Petar Grašo, Danijela Martinović i klapa Nostalgija. Severina (37) na koncert je došla sa zaručnikom Slavkom Šainovićem (41), a za Izabelu, koju poznaje godinama, otpjevala je pjesmu “Prijateljice”.
Splitska pjevačica je prije četiri mjeseca u zagrebačkom restoranu dogovorila privatni susret Izabele i marokanskog iscjelitelja Mekkija Torabija.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • teaa 01.03.2010.

    zašto toliko mrziš Severinu??? izabela je severinina dugogodišnja prijateljica i nije nikakva curica nego žena od 40g.

  • Ira27 01.03.2010.

    0bucks eto ti si pomogao! Pa pjevala je kao i svi ostali da skupi novac, nije nitko rekao da ju je pjesmom izliječila! Oličenje morala je kad netko nekoga posere zbog dobrog djela...? Ne prdekaj nego uplati 100 kn, budi bolji od Severine!

  • serpentine 01.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare