To je to što me zanima!

Severina kao seksi opatica pjevala u vrućim hlačicama

Splitska pjevačica se u Opatiji nije natjecala. Sve svoje atribute pokazala je publici. Provocirala je noseći sliku Djevice Marije na dekoltiranoj majici
Vidi originalni članak

Severina se nije natjecala na Radijskom festivalu u Opatiji. Stigla je s menadžerom Tomislavom Petrovićem i s dvojicom tjelohranitelja. Odjevena u svećeničku halju i s dvije krunice oko grudi, Seve je ispijala kratka žestoka pića.
- Ja sam jedan oblik svećenice.Na koncertu se skidam i pretvaram u seksi opaticu - rekla je Severina prije nastupa. Uvjerena je da se na njenu novu provokaciju Crkva neće naljutiti. Don Anđelko Kaćunko ju je prozvao zbog stihova pjesme rekavši da je prodala dušu vragu.
Skinuvši haljinu, Seve je ostala u bijelim vrućim hlačicama, a na grudima je imala lik Djevice Marije. Na sceni je otkopčala zatvarač na majici i izbacila grudi.
- Majice s djevicom Marijom prodaju se i u Međugorju. Ne znam zašto je ne bih nosila. U svojoj pjesmi “Zdravo,Marijo” pjevam o rakiji, marihuani i kokainu jer je to svijet u kojem živimo. Ja sam protiv svih opijata. Ne pjevam uvijek ono što sam doživjela već prenosim emocije - objašnjava Severina.
Stan u Beogradu, unatoč pričama, nije kupila, ali kaže iako bi u svakom gradu voljela imati stan.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • nea-zg 03.06.2008.

    ona je za mene sramota,ljudski sljam.protiv nje bi se trebala dic tuzba a ne protiv thompsona.grozno, k-urva nacionale.

  • tipkovnica 02.06.2008.

    Jadni mi ako nam je ovo najbolja zvijezda :-))))) Utegni se u hlačice - operiraj si glasnice - oper crkvu i deri rođo .... I šoferi ju se groze- al naši ofucani balkanci ju jako puno vole ...hehehehehe

  • mk1982 01.06.2008.

    Stvarno je pala na samo DNO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare