To je to što me zanima!

'Severina level 50': Gosti stigli u Mint, atmosfera se zagrijava. Na zidu se vrte fotke pjevačice

Severina je prva došla na lokaciju i tako kao prava slavljenica dočekala goste u klubu. Prije nego što je ušla u Mint paparazzi su je uhvatili kako izlazi iz bijelog Porschea u tamno plavoj haljini poznatog brenda Balenciage
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina večeras u zagrebačkom klubu Mint slavi 50. rođendan. Gosti od 20 sati polako pristižu, a sudeći prema snimkama s društvenih mreža, atmosfera na partyju se opasno zagrijava. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi video iz Minta podijelila je Severinina prijateljica Arija Rizvić. Na snimci koju je objavila na Instagram profilu može se vidjeti mali poklončić koji je ostavljen na tanjurima za goste, a na kojemu piše 'Severina level 50'. 

Glazbeni instrumenti pripremljeni su za one koji će večeras uveseljavati ekipu u Mintu, a na videozidu vrte se fotografije pjevačice. 

Uzimajući sve u obzir, proslava 50. rođendana bit će i više nego dobra. 

ODJENULA BALENCIAGU Slavljenica Severina: 'Sretna sam, ovo su moji ljudi. Želje postoje, do stote ima vremena'

Podsjetimo, Severina je prva došla na lokaciju i tako kao prava slavljenica dočekala goste u klubu. Prije nego što je ušla u Mint paparazzi su je uhvatili kako izlazi iz bijelog Porschea u tamno plavoj haljini poznatog brenda Balenciage. Uz glamuroznu haljinu uparila je i ništa manje glamurozne štikle.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nadgrobni spomenik 22.04.2022.

    Jadni su svi komentari o njenom porniću... Prošlo je sto godina od tada, a dušebrižnici koji potajno maštaju da dožive tako nešto, ne zaboravljaju.. I ne praštaju.. Pogledajte se u ogledalo svako jutro i pljunite si u lice..

  • sake333 22.04.2022.

    Šabačka mlada  

  • pšk koalicija 22.04.2022.

    baba raspala

Komentiraj...
Vidi sve komentare