To je to što me zanima!

Severina nosi kristale, a Anđa Marić izabrala je 'zebra' štap

Splićanka je čipkom i lateksom štake učinila unikatnim, a Marić je pomagalo našla u trgovini. Pjevačica je u Pulu stigla iz Ljubljane gdje je promovirala svoju knjigu
Vidi originalni članak

Taj nesretni štap čak mi i smeta dok hodam, ali problem nastaje kad stanem. Ljudi pomisle da sam pijana jer gubim ravnotežu, a sad im je valjda jasno da je u pitanju zdravstveni problem, kaže Anđa Marić (34).

Pjevačica je u Pulu stigla iz Ljubljane u kojoj živi zadnjih deset godina na promociju svoje knjige za djecu “Afra”. Za tu je prigodu odlučila kombinirati štap u zebrastom motivu s haljinom istih boja koju je dizajnirao Zoran Aragović.

- Super mi je taj trend koji je u Hrvatskoj pokrenula Severina sa stiliziranjem pomagala, ali ipak je Lady GaGa počela cijelu priču kad je ‘isfurala’ zlatna invalidska kolica optočena kristalima - govori Anđa.

Dodala je kako štap nije dala ukrašavati, nego se razveselila kad je vidjela da može kupiti razigrano pomagalo.

Marić kaže kako se sad isključivo posvećuje pisanju knjiga, a pjevanje će malo pričekati. Borbu s upalom moždanih ovojnica, teškom bolešću koja joj je dijagnosticirana prije dvije godine, sad lakše podnosi.

Anđa kaže i kako poslije četiri godine ponovno normalno komunicira s bivšim suprugom Primožem Dolničarem.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ankastazio 30.04.2014.

    anđe zar si toliko očajna da moraš prepisivat od severine, vidila u nje šćape pa sad i ti, baš si faca

  • WOMANIZER 30.04.2014.

    a prenemaganja, boli glava!

  • peteh 30.04.2014.

    A što ni jedna metlu u ruke nije uzela..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare