To je to što me zanima!

Sevka zapjevala 'Imaš pravo' pa je jedva suspregnula suze...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Severina i plesačka ekipa izmijenile su nekoliko outfita. Prvotno su bile u sportskoj odjeći uz koju je pjevačica odjenula Balmain čizme koje koštaju oko 8.000 kuna, a onda ih je zamijenila štiklama te odjenula haljinu
Vidi originalni članak

CMC festival ove godine otvorila je Severina Kojić (47), a na pozornici joj društvo prave, između ostalog, Helena Janjušević i Valentina Walme, ali ne u svakim pjesmama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Severina i njezina plesačka ekipa izmijenile su nekoliko outfita. Prvotno, plesačice su odjenule ružičaste trenirke, kao da idu u teretanu, a Severina nije bila ništa drukčija. Bila je cijela u ružičastom. Odjenula je uske, biciklističke hlačice, a preko njih još jedne šire, dok je gore imala majicu s patentom.

Ipak, Severinin odabir obuće odudarao je od ružičastog outfita. Obula je Balmain čizme kojima je cijela oko 8.000 kuna. U jednom trenutku raznježila se dok je pjevala pjesmu 'Imaš pravo' pa je jedva suspregnula suze.  

Nakon nekog vremena, pjevačica se preodjenula u haljinu iznad koljena te je čizme zamijenila štiklama.

Još jedan hit kojeg je pjevala bila je 'Tarapana', a potom je, u skladu s pjesmom, povikala publici: "Gdje ste luđaci?". Na pozornici joj se potom pridružio Amir Kazić Leo s kojim je zapjevala 'More tuge', pjesmu koju inače pjeva sa srpskim pjevačem Sašom Matićem

- Nismo imali puno vremena za priču, samo sam vam htjela reći da vas volim. Vidim koliko srca ima u Vodicama - kazala je Severina između pjesama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Publika je posebno reagirala na pjesmu 'Virujen u te' kad su u glas sa Severinom pjevali stihove imajući cijelo vrijeme upaljene kamere na mobitelu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nek se čuje do Splita, Vodice popi**i - viknula je Severina između pjesama. Cijeli koncert iz publike pozorno je pratio Davor Grgin, Severinin časnik za medije. 

Pred kraj koncerta, Severina je pokazala vještine plesa pa izvela Jacksonov Moonwalk.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Direktor CMC televizije dao je priznanje Severini za izvođača godine. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 12.08.2019.

    Samo se balamira na nastupima nema pojma o pjevanju.

  • dopizdilomi 08.06.2019.

    Zarada je, normalno, sva prijavljena i plaćen je porez na nju.

  • tratuljonac 08.06.2019.

    "Severina Kojić (47)" citat ioz clanka.ok Dokle jos Severina?? jos 10? 20 godina?? pa ko MIck Jagger??

Komentiraj...
Vidi sve komentare