To je to što me zanima!

Severina Vučković je zbog zdravlja opet operirala nos

Dok su se njezine kolege u Opatiji natjecale na Dori, Seve je u Rijeci operirala nos. Ovoga puta pod nož je otišla zbog problema s hrskavicom
Vidi originalni članak

Usne nikad nisam operirala. Oduvijek su mi bile velike pa su mi se još u školi rugali da sam Pajo Patak, tako je o svojim usnama, koje su iz godine u godinu bivale sve napućenije, govorila Severina (35). Nos je operirala prije nekoliko godina, ali zbog zdravstvenih razloga. Imala je devijaciju septuma. Da je operirala grudi i “sređivala” kapke, pjevačica nikad nije potvrdila. Dok su se prošlog vikenda estradnjaci sjatili u Opatiju, gdje su se natjecali na Dori, Severina je bila u Rijeci kod estetskog kirurga Marija Zambellija, donosi jedan tjednik. Ispred Zambellijeve klinike u Rijeci u subotu se u Severininu Tourageu pojavio njen menažder Tomislav Petrović.
- Zbog problema s hrskavicom Severina je u subotu operirala nos i trenutačno se oporavlja - rekao je Severinin menadžer Tomislav Petrović. Estetski kirurg Mario Zambelli kaže da o operacijama poznatih ne želi govoriti jer je to njihova privatna stvar. Korekcija nosa u Hrvatskoj stoji od 7000 do 10.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • jagur 28.02.2008.

    sorry Admin. ma nek radi flundra kaj hoće. sve će to narod da plati

  • jagur 28.02.2008.

    da sam ja doktor uspaval bi ju i rasturil joj šupak!!!!!!!!!!operirala je ona nos zbog zdravlja da ga more popušiti na nos jer jedino tam još nije imala kurčinu, barem mi je tak rekla! ma ja bi joj se cijeli zavlekel u pičku i jebal bi ju prema van! dobra je !!! a onda - u šupčinu!!! opet!!!! ali dal bi joj 20-ti ljip

  • bašva 28.02.2008.

    Jedno joj priznam:ako ga je operierala zbog zdravlja-ok. Ja ipak mislim da je to uradila ka si more vise sperme nacediti vu jenga.a onda -U DUPE:

Komentiraj...
Vidi sve komentare