Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Severina Vučković je zbog zdravlja opet operirala nos

Dok su se njezine kolege u Opatiji natjecale na Dori, Seve je u Rijeci operirala nos. Ovoga puta pod nož je otišla zbog problema s hrskavicom

Marijan Delija
Foto: Marijan Delija
36 komentara

Usne nikad nisam operirala. Oduvijek su mi bile velike pa su mi se još u školi rugali da sam Pajo Patak, tako je o svojim usnama, koje su iz godine u godinu bivale sve napućenije, govorila Severina (35). Nos je operirala prije nekoliko godina, ali zbog zdravstvenih razloga. Imala je devijaciju septuma. Da je operirala grudi i “sređivala” kapke, pjevačica nikad nije potvrdila. Dok su se prošlog vikenda estradnjaci sjatili u Opatiju, gdje su se natjecali na Dori, Severina je bila u Rijeci kod estetskog kirurga Marija Zambellija, donosi jedan tjednik. Ispred Zambellijeve klinike u Rijeci u subotu se u Severininu Tourageu pojavio njen menažder Tomislav Petrović.
- Zbog problema s hrskavicom Severina je u subotu operirala nos i trenutačno se oporavlja - rekao je Severinin menadžer Tomislav Petrović. Estetski kirurg Mario Zambelli kaže da o operacijama poznatih ne želi govoriti jer je to njihova privatna stvar. Korekcija nosa u Hrvatskoj stoji od 7000 do 10.000 kuna.

Naši partneri pišu
Message