To je to što me zanima!

Severina zvala policiju u školu: Utvrđujemo okolnosti slučaja

Pjevačica je na današnjoj press konferenciji iznijela optužbe protiv škole svojeg sina, ali i protiv svojeg bivšeg Milana Popovića. Iz policije su nam potvrdili kako su izašli na teren te da je kriminalističko istraživanje u tijeku
Vidi originalni članak

Na današnjoj press konferencije organiziranoj povodom njezine turneje, Severina Kojić (47) iznijela je teške optužbe na račun škole svojeg sina, ali i svojeg bivšeg Milana Popovića (55). Iz policije nam potvrdili da je u petak 11.10, po pozivu člana obitelji, zatražena intervencija policije, temeljem koje su policijaci izašli na mjesto događaja kako bi utvrdili okolnosti slučaja. Kriminalistička obrada je u tijeku. Obzirom da se radi o djeci, iz policije ističu da se istraživanje provodi krajnje obazrivo.

Milan Popović i Severina Kojić  u jednom su trenutku na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu vodili čak pet parnica. Milan Popović odustao je od svih osim jedne, one u kojoj traži da njegov sin živi s njim, a ne s majkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Taj je predmet dodijeljen u rad sutkinji Tei Golub, nakon što je Županijski sud u Splitu u ožujku prošle godine ukinuo presudu sutkinje Verice Nikić, koja je odlučila da dijete živi s oba roditelja.

ŠOKANTNE OPTUŽBE Severina: Mojeg sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali!

Prema toj nepravomoćnoj presudi, malodobni sin trebao je sedam dana živjeti kod majke Severine Kojić, a sedam kod oca Milana. Sutkinja Verica Nikić udovoljila je očevom zahtjevu da se susreti i druženja s maloljetnim sinom održavaju tako da dijete prvi i treći tjedan u mjesecu, u kontinuitetu od nedjelje u 20 sati do sljedeće nedjelje u 20 sati boravi s njim, te da roditelji po principu pola-pola dijele dijete tijekom zimskih i ljetnih praznika.

Sutkinja Nikić je, i nakon što joj je prethodno splitski Županijski sud na ljeto 2017. ukinuo privremenu mjeru kojom je bilo određeno da mali Aleksandar treba provoditi podjednako vrijeme s majkom i ocem, početkom 2018. godine ponovno presudila da dječak, koji od rođenja živi s majkom, svakih sedam dana mijenja roditeljsku adresu.

Iduće ročište u ovom slučaju je zakazano za kraj studenog.

 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 93

  • stremiti 19.10.2019.

    Izgleda kao planirano provociranje, pošalje Kojića po dijete iako zna da mu ga neće dati, pošalje svog odvjetnika s njim , kao slučajno se tamo našao, i kad ne dobije dijete pozove policiju i napravi skandal. I eto uspjela je, samo se o njoj piše , turneja dobila besplatnu promociju.

  • pernica 18.10.2019.

    Kad Severina a i ostale žene , majke shvate da nakon razvoda OTAC ima jednako pravo na dijete kao i majka neće biti ovakvih problema. Meni nije jasno kakve su to žene koje preko dijeteta rade inat svom bivšem mužu ili partneru kojeg su nekad voljele, ljubile , s njim spavale itd ? Kakve su to sad žene ? Kako možete bit takve ? Pa taj otac isto voli to dijete , on ga je napravio ili nije ? U čemu je onda problem ? Ja bi bila sretna da mi moj bivši muž hoće uzet dijete , provest vikend kod njega , itd . Nek i otac bude s djetetom kad god može , lijepo se dogovorite , budite prijetelji za dobrobit djeteta . Ružno je da vam sud mora određivati koliko će tko viđati dijete . Meni je to dno dna . Jadna djeca s takvim roditeljima . Strašno eto

  • listovača 18.10.2019.

    Ova je prolupala!Ako se to i dogodilo ovo je terorizam nad djetetom,to prave majke ne rade svom djetetu!Ona korisit dijete u već odrađenoj rastavi i hoće zabraniti druženje djeteta sa ocem samo zato jer se nije uspjela dokopati njegovog bogatstva.To je odurno i bezosjećajno prema djetetu.Ponavljam to prave majke ne rade svom djetetu ako ga stvarno vole.Ostale komentare nisam i neću čitati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare